DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Ondörtüç Pendik’te “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi” başladı

    ‘Ondörtüç Pendik’te “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi” başladı
    18.08.2020
    A+
    A-

    Sektörünün yenilikçi markası İnsay Yapı, Pendik ile özdeşleşen projesi ‘Ondörtüç Pendik’te, piyasada neredeyse bir aylık kira tutarına varabilen fahiş aidatlara karşı “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi” başlattı. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafedeki konumuyla yüksek prim potansiyeli sunan projede, metrekare başına aidat tutarı 2.3 TL olarak belirlendi. Projede en küçük dairenin aylık aidat tutarı, 160 TL’yi bulmuyor.

    252 konut ve 15 ticari birimden projede yüzde 0.87 faiz oranı ile 120 ay vadelendirme avantajı sunuluyor.

     

    İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, sunduğu yüksek prim potansiyeliyle hem yatırım hem de oturum amaçlı konut almak isteyenler tarafından dinamik bir talep görüyor. Oturum amaçlı konut alıcıların en çok şikâyetçi olduğu fahiş aidatlara karşı başlattığı “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi” ile de örnek bir yaklaşım sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, ve önümüzdeki yıl açılması planlanan Şeyhli metro istasyonuna birkaç dakika yürüme mesafesinde, Teknokent’e ve Viaport’a komşu olan projede aidatlar piyasanın çok altında, metrekare başına 2.3 TL olarak hesaplanıyor. Projede en küçük metrekareye sahip 1+1 dairelerin aidatları 160 TL’yi bulmazken, en büyük metrekarelere sahip 3+1 dairelerde bu tutar, 340 TL civarında seyrediyor.

     

    Kaliteli hizmetten ödün vermeyen fiyatlandırma

    Projenin merkezi lokasyon ve üst düzey donanım avantajının talebi her dönemde yüksek tuttuğunu; pandemiye bağlı olarak geniş balkon, bahçe ve depolama alanı beklentisini karşılayarak konutta en yeni trendlerin belirleyicisi olduğunu vurgulayan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

     

    “İnsay Yapı olarak yenilikçi bakış açısıyla yola çıkarak, projemizi en yeni teknolojileri barındıran, sadece yaşamın değil okulun, işin, sosyal hayatın da içerisine taşınabileceği kompleks bir yapıya dönüştürdük. Yüksek gelişim potansiyeline sahip konumunu, sosyal donatı alanları, mağazaları ve restoranlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam konsepti sunarak yatırımcılarımızın tüm beklentilerini tek adreste buluşturduk. Bunu yaparken de yatırımcıların en çok şikâyet ettiği konulara çözüm sunan bir yaklaşımla ilerledik. Yaptığımız araştırmalarda yatırımcıların neredeyse bir aylık kira tutarına kadar varabilen aidat ödemelerinden şikâyetçi olduğunu gördük. Bu sorunun önüne geçmek için kaliteli hizmetten ödün vermeyecek şekilde bir fiyatlandırma yaptık. Yatırımcılarımız, markalı konut projesinde bulabilecekleri üst düzey hizmetin tümünü en iyi şekilde alırken, piyasadaki fiyatların çok altında bir tutar ödeyecekler. Projemizdeki en küçük metrekareye sahip 1+1 dairelerimizin aidatları 160 TL’yi bulmazken, en büyük metrekarelere sahip 3+1 dairelerimizin aidatları 340 TL civarında seyrediyor. “

     

    Ofisi de okulu da eve taşıdı

    Konutta yeni trendlerin öncülerinden İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle ofis ve okul yaşamını da evlere sığdırıyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam sunulan projede  2+1 ve 3+1 dairelerin içinde 3 ile 3.5 metrekare arasında değişen depolama alanları yer alıyor.  3+1 olan 3 cepheli köşe dairelerde, biri dairenin hemen karşısında konumlanan, diğeri ise otopark katında yer alan 2 depo bulunuyor. 1+1 dairelerin 335 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede, 2+1 daireler 458 bin TL’den, 3+1 daireler ise 656 bin TL den yatırımcılarla buluşturuluyor.

     

    Her büyüklükteki dairede balkon

    İmza attığı projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle korona günlerinde rahat bir nefes aldırıyor. ‘Ondörtüç Pendik’ sakinleri, tüm Türkiye’yi evlere kilitleyen virüse rağmen, geniş balkonlu dairelerinde, korona günlerinde en çok ihtiyaç duyulan balkon keyfini doyasıya yaşayabiliyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin çoğunda da balkon yer alıyor. Projenin yüzde 85’i balkonlu dairelerden oluşuyor.

     

    Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

    ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı ‘Ondörtüç Pendik’; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlıyor. Pendik’in merkezinde yer alan ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Projede yer alan 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin fiyatları, 335 bin TL- 881 bin TL arasında değişiyor.

    Teknokent’e komşu…

    2012 yılında hizmete girecek Şeyhli metro istasyonu, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent’e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

    Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

    Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. ‘Ondörtüç Pendik’, Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.