DOLAR 32,6021
EURO 34,8337
ALTIN 2504,159
BIST 9461,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Online alışverişe ‘aşk’ karıştı

    Online alışverişe ‘aşk’ karıştı
    16.01.2018
    A+
    A-

    E-ticaret platformu n11.com, Sevgililer Günü’ne özel modadan kozmetiğe, aksesuardan elektroniğe, ev yaşamdan tatile kadar birçok farklı ürün grubundan hediye seçenekleriyle aşk dolu bir gün vadediyor.

    E-ticaret platformu n11.com, Sevgililer Günü’ne özel aşk dolu hediye seçeneklerini satışa sunuyor. Şubat ayında alışverişe aşk karıştıran n11.com, birbirinden farklı kategorilerdeki hediye seçenekleriyle sevenleri mutlu, cepleri rahat ettiriyor.

    Ne giyse yakışır

    Kadınların fazlalaşsa da azalan gardıroplarına müdahale etmek isteyen Mecnun’lar için kadın giyim kategorisinde binlerce ürün sunan n11.com, aynı şekilde erkek giyim kategorisinin kapılarını da o gün için aşkla açıyor.

    Ayakkabı ‘aşk’ına

    Bir de yetmez, beş tane, beş de yetmez yedi tane diyerek giden kadınların ayakkabı aşkına Sevgililer Günü’nde bir çift de benden olsun diyen Mecnunlar için düzenlenen Kadın Ayakkabı & Çanta kategorisi, ayakkabılarını müzelik olana kadar giyen erkeklerin yardımına koşan Erkek Ayakkabı kategorisiyle yarışıyor.

    Yüzüklerin efendisi

    Aşkımız fantastik film tadında diyen çiftleri bekleyen Takı kategorisi, yüzüğün efendisini, kolyenin özel sahibini bekliyor. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum, saatimiz eksik olmasın diyen çiftler için ise Saat kategorisi, Leyla ve Mecnun’un tam zamanında hayatımıza girdiğini anımsatıyor.

    E-ticaret platformu n11.com’un alışverişe aşk karıştıran hediye seçenekleri Kadın Giyim’den Kadın Ayakkabı & Çanta’ya, Erkek Giyim’den Erkek Ayakkabı’ya, Kadın Parfüm, Kozmetik, Takı, Saat ve Kişisel Bakım’dan, Erkek Saat, Takı, Kişisel Bakım, Hediye Setleri’ne, Seyahat kategorisinden Elekronik’e kadar birçok farklı kategoride satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.