DOLAR 32,4015
EURO 34,6177
ALTIN 2391,748
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Online alışverişte yılın beklenen günü geldi

    Online alışverişte yılın beklenen günü geldi
    10.10.2017
    A+
    A-

     

    E-ticaret platformu n11.com’un sektörde bir ilke imza atarak düzenlediği online kupon kampanyasında yeni dönem başladı.

    Kullanıcıların 9 Ekim–11 Kasım tarihleri arasında n11.com’u ziyaret ederek biriktirdikleri kuponlarla 11 Kasım’da uygun fiyata alışveriş yapmalarını amaçlayan kampanya kapsamında bu yıl 111 otomobil satışına imza atılacak. Harley-Davidson’dan jet-ski’ye beş taş yüzükten Macbook ve tekneye kadar birçok ürün 11.11’de sürpriz fiyatlarla satışa açılacak.

    11 Kasım’a kadar her gün müşterilerini birbirini takip eden farklı ve iddialı kampanyalarla karşılayan n11.com’da kupon biriktirme dönemi başladı. Singles’ Day, Black Friday ve Cyber Monday gibi dünyayı saran dev alışveriş çılgınlığını Türkiye’de online alışverişe taşıyan n11.com, ‘Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11’ kapsamında bu yıl 111 otomobil başta olmak üzere Harley-Davidson’dan jet-ski’ye beş taş yüzükten Macbook ve tekneye kadar birçok ürünü sürpriz fiyatlarla satışa açacak.

    Her sabah kullanıcılarını farklı bir kurguyla kupon satın almaya ya da kazanmaya davet eden n11.com, Kuponmatik oyunuyla da hafta içi her akşam ve hafta sonu mobil uygulamasından kupon dağıtacak. 11.11 gününe kadar kupon biriktiren kullanıcıların 11 Kasım’da alışveriş yapacağı gün n11.com, birçok ürünü sürpriz fiyatlarla satışa açacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.