DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    OSRAM Zigbee ile evler akıllanıyor

    OSRAM Zigbee ile evler akıllanıyor
    24.04.2020
    A+
    A-

    Teknolojinin gelişmesi her geçen gün yeni dünyaların kapılarını açıyor. Zigbee-DALI dönüştürücü ile evleri teknolojik hale getiren OSRAM, ısıtma, soğutma ve aydınlatma sistemlerinin uzaktan akıllı telefon ile kontrol  edilmesine imkan tanıyor.  

    Aydınlatma, ısıtma, güvenlik ve ev aletlerinin uzaktan kontrolünü sağlayan akıllı ev uygulamaları, yeni ev ve ofis projelerinin standardı haline geldi. Otomotiv, tarım ve sağlık gibi farklı birçok sektöre inovatif teknolojiler geliştirerek hayatı kolaylaştıran OSRAM’ın geliştirdiği Zigbee dönüştürücü, evleri akıllı telefonlar veya dijital asistanlar aracılığıyla uzaktan kontrol etme imkanı sunuyor. DALI armatürleri dönüştürerek, HVACR teknolojisi ile ısıtma, soğutma, aydınlatma gibi tüm ev gereçlerini kontrol edilebilme imkanı tanıyan OSRAM Zigbee, sadece ev halkının değil, üretici ve uygulayıcıların da hayatını kolaylaştırıyor.

    Daha fazla proje için yeni fırsatlar

    OSRAM Zigbee hem armatür üreticilerine hem de uygulayıcılara birçok fayda sağlıyor.  Armatür üreticileri Zigbee ile portföylerindeki mevcut DALI armatürlerini Zigbee armatüre yükseltme ve ürün çeşitliliklerini artırarak, müşterilerine daha fazla seçenek sunma imkanı buluyor.  Uygulayıcılar da Zigbee’nin mevcut DALI armatürlerle uyumlu yapısı sayesinde yeni bir kurulum yapmadan montajı kısa sürede tamamlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.