DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    OSRAM’dan yeni atılımlar

    OSRAM’dan yeni atılımlar

    Dünyanın lider teknoloji şirketlerinden OSRAM, inovatif ve akıllı yaklaşımlarla geliştirdiği teknolojik ürün aileleri ile yeni bir kategoriye giriş yaparak son tüketiciyle buluşuyor.

     

    OSRAM; Air Zing Mini ile araç içindeki havayı temizliyor, TYREinflate ile aracınızı güvenle sürmenize yardımcı olurken, son olarak BATTERYcare ailesi ile de araçlarda enerji ve akü şarj etme sorunu için araç sahiplerine çözüm sunuyor.

     

    Air Zing Mini ile araçlardaki havanın hijyen standartları değişiyor

    Türkiye’de yeni satışa çıkan Air Zing Mini’nin özellikle pandemi sürecinde araç sahipleri için çok önemli bir gelişme olduğuna dikkat çeken OSRAM Türkiye Otomotiv satış müdürü Can Sürücü; “Bakteriler, virüsler ve alerjenler her zaman hayatın bir parçası olarak varlığını sürdürüyor. Hastalıklara neden olan virüsler, bakteriler ve mikroplar, özellikle kabin gibi küçük, dar alanlarda içeride çok daha kolay yayılabiliyor. Bu noktada hastalıkların bulaşma olasılığı giderek artıyor. Biz yaşanan pandemik gelişmelere paralel olarak hijyen standartlarını bir üst noktaya taşıyacak inovatif bir adım atmaya karar verdik. Araç sahiplerinin kolaylıkla ulaşabileceği ve kullanabileceği, araçlardaki havada asılı olan mikropları %99 oranında arındıran bir LED UV hava temizleyicisi geliştirdik. Air Zing Mini, manyetik tutucusu ve USB kablosuyla pratik bir kullanım sunuyor. Filtreler temiz su ile kolayca temizlenebildiğinden filtre değiştirme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Üstelik sadece 25 desibel ile sessiz çalışıyor” dedi.

     

    Sözlerine şu şekilde devam eden Sürücü; “Air Zing Mini, havayı emdikten sonra UV-A ışını yayan LED’lerden ve titanyum dioksit filtresinden geçirerek havayı temizliyor Ürünün  üst kısmından saflaştırılmış, iyonize havayı dışarı veriyor. Böylece havadaki mikroorganizmaları ortadan kaldırdığı gibi kötü kokuları da minimize ediyor” dedi.

     

    Güvenli sürüş deneyimin için inovatif yaklaşımlar bir araya geliyor

    Güvenli sürüş için geliştirdikleri bir diğer ürün grubu olan kompesör ailesini araç kullanıcılarıyla yakın zamanda buluşturduklarını söyleyen Sürücü, OSRAM TYREinflate ailesinin özelliklerini şu şekilde anlattı:

     

    “TYREinflate 200 modeli analog bir basınç göstergesine sahip ve tam inik lastiğin 5 dakikadan daha kısa sürede şişirilmesini sağlıyor. TYREinflate 450 versiyonu ise sonucu çok daha rahat gösteren dijital ekrana sahip. Doğru basınca ulaştıktan sonra, otomatik durdurma işlevi sayesinde, kompresör kendi kendine duruyor ve bir sonraki kullanım için ayarlanan değeri hatırlıyor. Tamamen inmiş lastiği ise yaklaşık 3,5 dakikada şişiriyor. TYREinflate 1000 ise önerilen kompresörlerin en hızlısı. Lastiği 2 dakikada şişirebiliyor ve şişirme göstergeli geniş dijital ekran, sürecin ilerleyişini takip etmenize yardımcı oluyor. Ürünün üzerinde bulunan parlak LED ışık, karanlık yerlerde bile rahatlıkla lastiğinizi şişirebilmenizi sağlıyor.”

     

    OSRAM’dan araç şarjı için akıllı ve pratik şarj ailesi

    Araçların enerji ihtiyacına akıllı çözümler sunmak için geliştirdikleri BATTERYcare serisinin, araç sahipleri için çok pratik ve uzun ömürlü bir kullanım sağladığını söyleyen OSRAM Türkiye Otomotiv satış müdürü Can Sürücü; “OSRAM BATTERYcharge akıllı şarj ailesi, lityum iyon dahil her tür aküyü kolaylıkla şarj edebiliyor. Kullanımı oldukça pratik olan bu akıllı şarj ailesi, pil tamamen şarj olur olmaz otomatik olarak bakım ve bekleme moduna giriyor. Bu durum aşırı şarj olma sorununu ortadan kaldırıyor. BATTERYcare serisinin diğer üyesi OSRAM BATTERYstart ailesi ise akü boşalmalarında aracınızı kolayca çalıştırmanız için güvenli ve kompakt bir çözüm sunuyor. OSRAM BATTERYstart ailesi ürünleri ile aküsü biten aracınızı çalıştırmak için akü takviye kablosu ve başka bir araç bulmakla uğraşmıyor, aynı zamanda aracınızın elektrik aksamına zarar verme riski olmadan aracınızı kolayca çalıştırabiliyorsunuz. OSRAM BATTERYstart serisinin PRO modeli  daha büyük boyutu ve sonsuz takviye özelliği ile profesyonel servisler için tasarlandı. Küçük boyutlu olan modeller ise bagaja, torpido gözüne veya kapı cebine kolayca sığabiliyor. Bu sayede araç sahipleri her yolda güvenle sürüşün keyfini çıkarmanın yanı sıra, elektronik aletleri için enerji ihtiyacını kolaylıkla sağlayabiliyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.