DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Otis Türkiye, daha hızlı teknik destek için Trabzon’da servis şubesi açtı

    Otis Türkiye, daha hızlı teknik destek için Trabzon’da servis şubesi açtı
    05.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin öncü asansör firması Otis Türkiye, yurdun dört bir yanına ulaşan servis ağını genişletiyor. Asansör ve yürüyen merdivenlerin verimliliği ve emniyetini artırmaya öncelik veren Otis Türkiye, Trabzon’da faaliyete geçen yeni servis şubesi ile bölgeye daha hızlı teknik hizmet sağlıyor.

    Asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol üretimi ile birlikte, montaj ve servis alanındaki çalışmalarıyla da sektördeki öncülüğünü sürdüren Otis Türkiye, yeni servis şubesini Trabzonda açtı. ‘Önce emniyet’ ilkesi ile hayata geçirdikleri asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol ünitelerinin servisini de en hızlı ve kaliteli bir şekilde sağladıklarını vurgulayan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Karadeniz Bölgesi’ndeki en önemli ve prestijli projeler Otis’i tercih ediyor. Bölgenin en yüksek binası Samsun Sheraton Hotel de Otis kullanıyor. Güvenilir, yenilikçi ve ulaşılabilir bir asansör firması olarak serviste de mükemmelliği hedefliyoruz. Asansör ve yürüyen merdivenlerin uzun yıllar boyunca emniyetli bir şekilde çalışması için servis kalitesini artırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda faaliyete geçen Trabzon Servis Şubesi ile bölgeye dünya markası Otiskalitesini getirdik. Böylece bölgedeki hizmet kalitesini artırarak, kullanıcıların daha emniyetli ve konforlu olmasını sağlıyoruz” dedi.

    Türkiye’nin en geniş servis ağına sahip Otis Türkiye, 5 Bölge Müdürlüğü ve Trabzon, Gaziantep ve Erzurum’da açılan servis şubeleri ile birlikte İstanbul’daki Boğaziçi, Çekmeköy, Maltepe, Atakent, Bahçeşehir şubeleriyle kaliteli servis hizmetini en hızlı şekilde sunuyor. Ayrıca büyük projelere servis hizmeti sağlamak için İstanbul’da ‘Majör Proje’ servis şubesini açan Otis Türkiye, dev projelere uzman bir ekiple servis hizmeti veriyor.

    Akmerkez, Finansbank Kristal Kule, Sabancı Center, İş Kuleleri, Kanyon, İstanbul Sapphire, Zorlu Center ve Levent 199 gibi yüksek binaların yanı sıra, Türkiye genelindeki prestijli AVM’lerin ve konut projelerinin servis hizmeti Otis Türkiye tarafından veriliyor.
    24 saat boyunca kesintisiz olarak tüm Türkiye’ye hizmet veren Otis Türkiye Çağrı Merkezi’nin yönlendirmeleriyle, teknik desteğe ihtiyaç duyulan adrese en yakın servis ekibi gönderiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.