DOLAR 32,3351
EURO 35,1901
ALTIN 2246,103
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Otis’in hızlı ve konforlu asansörleri YDA Center’da

    Otis’in hızlı ve konforlu asansörleri YDA Center’da
    12.12.2017
    A+
    A-

    Ankara’nın kalbi Çankaya’da şehrin yeni sembollerinden biri olarak yükselen YDA Center’da bina içi ulaşım, Otis Türkiye’nin ileri teknolojiyle hayata geçirdiği asansör ve yürüyen merdivenleri ile sağlanıyor. 1 saniyede 7 metre kateden ‘Türkiye’nin en hızlı asansörlerini üreten Otis, kullanıcıları varış noktalarına daha hızlı ve konforlu bir şekilde ulaştırıyor.

    YDA Group tarafından Çankaya’da inşa edilen YDA Center; Ankara’nın yeni sembollerinden biri olarak nitelendiriliyor. Ofis ve ticari alanlardan oluşan YDA Center, metro istasyonu ile doğrudan bağlantısı olan Ankara’nın tek iş ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyor. Ayrıca projenin güney tarafında, hem ofis kulesindeki kullanıcılara hem de kente hizmet edecek, altı kapalı otopark, üstü ise peyzaj ve yeme-içme alanı olarak kullanılacak bir park alanı da bulunuyor.

    ‘Kentsel Plaza’, ‘High Flat Ofis’ ve ‘Park Alanı’ olmak üzere üç ana yapı ve bunları birbirine bağlayan bir ‘Kentsel Boşluk’tan oluşan YDA Center’da ulaşım Otis’in yenilikçi asansör ve yürüyen merdivenleri ile sağlanıyor.

    YDA Center’da çevreci tüketim özelliklerine sahip, 3,5 metreyi 4 saniyede kateden, 1600 kg taşıma kapasitesine sahip 12 adet yüksek kat asansör kullanılıyor. Dış cephede yarım daire panaromik görüntüye sahip olan bu asansörler, ulaşım esnasında teleferik etkisi yaparak güzel bir şehir manzarası sunuyor.

    YDA Center’da ayrıca yeni nesil teknolojilerle donatılmış, 2,5 metreyi 1,75 saniyede kateden 1600 kg taşıma kapasitesine sahip 36 adet Gen2 makine dairesiz kayış sistemli asansörler bulunuyor. Her iki blokta da kullanılan CompassPlus sistemi asansör bekleme kuyruklarını yok ederek, bina içi ulaşımı hızlı ve konforlu hale getiriyor. CompassPlus sistemine ilave olarak, Türkiye’de sadece Otis’in benzer projelerde kullandığı 9 asansörü grup prensibiyle ortak olarak çalıştıran özel E2 kumanda sistemi emniyetli ve hızlı ulaşımı garanti ediyor.

    Sistem dış cephede yer alan 8 adet yürüyen merdivenle destekleniyor. Böylece YDA Center’ın tüm düşey sirkülasyonu, üstün Otis teknolojisiyle yönetiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.