DOLAR 32,584
EURO 35,0328
ALTIN 2461,207
BIST 9890,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    OYAK Çimento, TEİD üyesi oldu

    OYAK Çimento, TEİD üyesi oldu
    07.05.2021
    A+
    A-

    OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 160’ı aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği’nin (TEİD) yeni üyesi oldu. OYAK Çimento, evrensel insan hakları, etik değerler ve sürdürülebilirliğe verdiği önemle saygın ve örnek bir kuruluş olmaya devam ediyor.

    Etik ve İtibar Derneği TEİD’in yeni üyesi, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. oldu. Dünya çimento endüstrisinde Avrupa’nın lideri olan OYAK Çimento, Türkiye çimento endüstrisinin de kapasite ve pazar lideri olarak faaliyetlerini 6 fabrikada, satışlarını 7 coğrafi bölgede sürdürüyor.

    Evrensel etik kuralları referans alıyor

    Geçmişten bugüne evrensel insan hakları ve etik değerlere verdiği önemle saygın ve örnek bir kuruluş olmaya devam eden OYAK Çimento, belirlediği etik değerler ve rekabet kültürü çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Vizyon, misyon ve değerleri doğrultusunda; şeffaflık, dürüstlük, topluma ve çevreye saygı, müşteri ve çalışanların mutluluğu, mükemmeliyet ve güvenilirlik ilkeleriyle çalışmalarını sürdüren OYAK Çimento, verimlilik, yaratıcılık ve kâr odaklılık ilkeleriyle de çimento kullanım alanlarını geliştirerek sektöre öncülük ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.