DOLAR 32,5899
EURO 34,7403
ALTIN 2501,537
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özbekistan’da Form rüzgarı

    Özbekistan’da Form rüzgarı

    Form’a duyulan güven Türkiye sınırlarını aşıyor. Ar-Ge ve yerli üretime yaptığı yatırımlarla endüstriyel tesislerin ihtiyaçlarına verimli çözümler sunan Form Endüstri Tesisleri, Özbekistan’da bulunan MS Barer Textile ve Fergana Global Textile fabrikalarının yangın güvenliği, doğal havalandırma ve gün ışığı aydınlatma ihtiyaçlarını son teknoloji ürünleriyle karşılayacak. 

    Form, 56 yıllık tecrübesi ve sektöre kazandırdığı ihtiyaca yönelik ürünlerle iklimlendirme, yangın güvenliği, doğal havalandırma ve doğal aydınlatma konularında endüstriyel tesislerin güvendiği marka olarak öne çıkıyor. Başarılı referansları ve kaliteli ürünleriyle Form, Türkiye sınırları dışına yayılan marka bilinirliği sayesinde Özbekistan’da iki önemli projeye imza atarak ihracatını daha da güçlendirdi.

    MS-Barer Textile ve Fergana Textile Dyehouse fabrikaları Form’la çalışıyor

    Projeler kapsamında Özbekistan’da bulunan MS Barer Tekstil fabrikası doğal havalandırma ihtiyacını karşılamak için Sunviavent ve Roda Airstar kalitesini seçti. Dokuz adet Roda Airstar doğal havalandırma ünitesi ve üç adet Sunviavent çatı çıkış kapağı, iç mekanda havanın taze kalmasına yardımcı olurken olası yangın durumları için yüksek güvenlik sağlıyor.

    Form’un endüstriyel tesislerdeki tecrübesi ve ürün kalitesini tercih eden firmalardan biri de Global Textile Grup oldu. Firmanın Fergana’da bulunan fabrikasının doğal havalandırma ve gün ışığı aydınlatma ihtiyacı 13 adet Roda Airstar doğal havalandırma ünitesi, 48 adet Sunvia Sky doğal aydınlatma kapağı ve 64 adet Sunviavent doğal havalandırma kapağı ile sağlanıyor.

    Yüksek hacimli, yağmur geçirmeyen ve enerji gerektirmeyen havalandırmaya ihtiyaç duyulduğunda profesyonellerin bir numaralı tercihlerinden olan Roda Airstar, 55 yıllık Form güvencesi ile endüstriyel tesislere değer katıyor.

    Form’un yerli üretimi olan Sunvia, farklı fonksiyonlardaki ürün gamıyla tesislerin havalandırma, doğal aydınlatma ve duman tahliye ihtiyaçlarını tek bir marka altında karşılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.