DOLAR 32,5905
EURO 34,8589
ALTIN 2492,529
BIST 9703,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ÖzdilekPark İstanbul iyilik peşinde koştu

    ÖzdilekPark İstanbul iyilik peşinde koştu
    25.11.2022
    A+
    A-

    ÖzdilekPark İstanbul çalışanları, Tema Vakfı Ağaç Kardeşliği projesine destek olmak için “İyilik Peşinde Koş” sloganıyla 44. İstanbul Maratonu’na katıldı.

    Bu yıl 44. kez düzenlenen İstanbul Maratonu’na “İyilik Peşinde Koş” sloganıyla katılan ÖzdilekPark İstanbul, doğaya verdiği önemi bir kez daha göstererek “Tema Vakfı Ağaç Kardeşliği” projesi için iyilik kilometresi yaptı.

    Dünyanın kıtalar arası koşulan tek maratonu olan 44. İstanbul Maratonu’na katılan ÖzdilekPark İstanbul çalışanları, “Tema Ağaç Kardeşliği” projesiyle Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesindeki çocukların kendi tohumunu ekip, fidanını yetiştirmesine ve her bir çocuk adına Çanakkale’de oluşturulan Adım Adım Çocuklar Hatıra Ormanı’na bir fidan dikilmesine katkıda bulundu. 

    TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği projesi için bağış toplandı

    Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının desteklenerek sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesine katkı sağlayan 44. İstanbul Maratonu’nda, ÖzdilekPark İstanbul da farkındalık oluşturdu. “TEMA Ağaç Kardeşliği” doğa eğitimi ve ağaçlandırma projesi yararına, başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak için toplanan bağışlar, fidana dönüştü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.