DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özdisan Elektronik World Cities Expo 2017 Akıllı Şehirler Fuarı’nda yerini aldı

    Özdisan Elektronik World Cities Expo 2017 Akıllı Şehirler Fuarı’nda yerini aldı
    22.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider elektronik komponent distribütörü Özdisan Elektronik, 15 – 18 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Haliç Merkezi’nde gerçekleşen World Cities Expo 2017 Akıllı Şehirler Fuarı’nda ziyaretçilerle bir araya geldi.

    Akıllı şehirler konusunda tüm dünyadan öncü kurum, kuruluş ve ülkelerin katılımıyla gerçekleşen World Cities Expo 2017 Akıllı Şehirler Fuarı, günümüz teknolojilerini kullanıcı ve üreticilerle buluşturdu. 15-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen, şehirlerin, akıllı şehirlere dönüşmesi sürecinde etkili olan bütün unsurların bir araya geldiği fuar yoğun ilgiyle karşılaştı.
    Özdisan, Elektronik Komponent, PCB, PCB-A (Dizgili Kart Çözümleri), Led Aydınlatma Çözümleri, TFT Display Çözümleri, Alüminyum Soğutucu Çözümleri, AR-GE ve Dizayn Destek uygulamalarının yani sıra yeni ürün ve çözümlerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Ayrıca Çinli SAT Group ile 2013 yılında kurulan ortaklık sonucunda ortaya çıkan SATOZ’un bünyesinde yer alan dokunmatik TFT LCD ürünler de fuarda sergilenen ürün grupları arasında yer aldı.

    Özdisan Elektronik Genel Müdürü Mustafa Yurttaş, fuarla ilgili olarak; “Yapay ya da sanal zekâ günümüzde her alanda öne çıkarken, kullanılan en önemli teknoloji, elektronik uygulamalardır. Elektronik, bilişim, yazılım ve dijital uygulamaların kalbinde ise elektronik teknolojisi yatıyor. Bu nedenle, bizim de içinde bulunduğumuz elektronik sektörü artık dünyaya hükmediyor ve insan yaşamını yönlendiriyor. Akıllı şehir projelerindeki uygulamalarda kullanılan ara mamullerimizle, başta Özdisan olmak üzere yurt içi ve yurt dışındaki grup şirketlerimiz aracılığıyla bu alanda yer alıyoruz. Dijital çağın gereklerine harfiyen uyan ve olmazsa olmaz kuralları benimseyen bir anlayış içerisinde yatırımlarımıza devam ediyoruz”. dedi.

    Fuar sayesinde ziyaretçiler Ixys, Fuji, Panjit, Panasonic, Nanya, Lem, Royal Ohm, Samsung, Seoul Semiconductor gibi dünyaca ünlü elektronik komponent üreticilerinin ürünlerini inceleme şansı da buldular.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.