DOLAR 32,3242
EURO 34,7644
ALTIN 2389,233
BIST 10252,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özel dokuları ve eşsiz tasarımlarıyla dekoratif kaplamanın yeni markası Visuelle

    Özel dokuları ve eşsiz tasarımlarıyla dekoratif kaplamanın yeni markası Visuelle
    10.11.2021
    A+
    A-

    Yapı kimyasalları sektörünün önde gelen markalarından Kalekim, yeni markası Visuelle ile dekoratif kaplama alanına yeni bir soluk getirdi. Kalekim güvencesiyle hayata geçirilen Visuelle, doğadan ilham alan sonsuz tasarım seçenekleriyle kişiye, mekâna, ihtiyaca özel ilham verici mekânsal çözümler sunarak yaşam alanlarında yeni ve heyecan verici hikayelere yer açıyor.

    Yanardağ etkisinden esinlenerek geliştirdiği Etna Collection’ı dekorasyon tutkunlarıyla buluşturmaya başlayan Visuelle, bu koleksiyondaki Beton Art serisinde gözalıcı tasarımlarla yapıları özüne döndürüyor. Siz de Beton Art serisi ile tasarım ve dekorasyon trendlerinin vazgeçilmezi beton görünümünü yaşam alanlarınıza taşıyabilir; özgün, dokunma isteği oluşturan ve estetik bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

     

    Kalekim’in güçlü köklerinin ve yenilikçi ruhunun bir birleşiminden hazırlanan Visuelle, doğanın getirdiği terapi hissini yaşam alanlarına taşırken, yeni ve heyecan verici hikayelere yer açıyor. Doğanın eşsiz gücünden, zamanın yeryüzüyle etkileşiminden oluşan muhteşem renklerden, tonlardan ve dokulardan alınan ilhamla ortaya çıkan Visuelle ile özgün dokular, eşsiz tasarımlarla yaşam alanlarına taşınıyor.

    Mekanların ruhunu değiştirerek dünya ve doğayla uyumlu, aynı zamanda bütün ve dengeli yaşam alanları oluşturmak için tasarlanan Visuelle’in zengin Etna Koleksiyonu; beton, mermer, fancy, taş ve ahşap dokularından ilham alan Betonart, Greenery, Young & Fancy, Earthy ve The Blues serileriyle, eşsiz tasarımları ve sayısız kombinasyon seçenekleriyle hayal gücünün ve estetik anlayışın sınırlarını zorluyor.

    Doğanın kalbinden gelen Etna Koleksiyonu

    Visuelle tasarımcıları tarafından, kendinizi doğanın bir parçası olarak hissedebilmeniz için taşı, kayayı, kumu, mermeri, lavı sanatsal bakış açısıyla yeniden yorumlayan Etna Koleksiyonu oluşturuldu. İlhamını toprağın yeryüzündeki değişim ve dönüşüm gücü ile dünyanın formasyonuna yön veren yanardağlardan alan Etna Koleksiyonu ile mekanlarınız sizin tercih ettiğiniz enerjiye kavuşuyor.

    Dokunma ve ulaşılma isteği oluşturan “Beton Art” serisi

    Etna Koleksiyonunun eşsiz serilerinden biri olan Beton Art, öze dönüşü simgeleyen beton dokusu ile zamansız güzelliğini yaşam alanlarınıza yansıtıyor. Beton Art serisi, Mimarinin vazgeçilmeyen klasiği brüt beton görünümü ile malzemeyi kendi kimliğinin dışına çıkararak, dokunma ve ulaşma isteği oluşturan, doğal ve estetik bir atmosfere büründürüyor.

    Brüt beton görünümüne farklı bir çerçeveden bakan seri, varyasyon zenginliğiyle size farklı kullanım alanları oluşturma imkanı veriyor. İşlenmemiş brüt beton dokusunun zarif motiflerle zenginleştiği seri, betonun zamansız güzelliğini yaşam alanlarınıza taşıyor.

    Beton Art serisi uygulandığı duvarlarda özgün ve kalıcı bir hava oluşturulmasının yanında, mekanda da şık ve doğal bir atmosfer oluşturuyor.

    Duvarınızdan yeni dünyalara pencere açın

    Siz de şimdi Visuelle zamanı diyorsanız, yapmanız gereken sadece Kalekim ile iletişime geçmek.

    İstanbul, Ankara ve Bursa’da hizmete sunulan Visuelle için yaptığınız talep kapsamında Kalekim’in uzman kadroları, en kısa sürede size ulaşarak, uygulamayı düşündüğünüz mekanda keşif yapıyor.

    İkinci aşamada da hayal gücünüze ve zevkinize göre seçtiğiniz Visuelle koleksiyonu duvarlarınıza uygulanarak, yaşam alanınızdan yeni dünyalara pencere aralanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.