DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özsüt’le klasikleşen sıra dışı bir lezzet: Karaorman Pastaları

    Özsüt’le klasikleşen sıra dışı bir lezzet: Karaorman Pastaları
    26.02.2019
    A+
    A-

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, kış menüsünde sunduğu Karaorman pastalarıyla müdavimlerine sıradışı bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Çilekten muza, krokandan frambuaza yedi ayrı lezzette hazırlanan Karaorman serisi, her damak tadı için farklı bir alternatif sunarken, tazeliği ve doğallığıyla iştah kabartıyor.

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, kış menüsünde yer alan zengin Karaorman pasta çeşitleriyle, müdavimlerini büyülüyor. Dünya mutfaklarına Almanya’dan giren, Türkiye’de ise Özsüt’le klasikleşen Karaorman pastaları, soğuk kış aylarında misafirlerin enerjisini artırarak içlerini ısıtıyor. Fıstık, Çilek, Vişne, Frambuaz, Krokan, Muz ve Kestane&Ceviz olmak üzere yedi ayrı lezzette sunularak farklı damak tatlarına hitap eden Karaorman serisi, tazeliği ve doğallığıyla iştah kabartıyor.

    Taptaze meyvelerle gelen lezzet

    Karaorman serisindeki pastalarda, taptaze kakaolu kek katları arasında gerçek çikolatayla hazırlanan mus ve özel Özsüt kreması yer alıyor. Karaorman Vişne ve Karaorman Çilek pastalarında bu özel lezzetler, vişne ya da çilek tanelerinin yanı sıra keki nemlendiren vişneli ve çilekli şurupla taçlanıyor. Karaorman Çilek’in üzerindeki kocaman çilek tanesi ise meyvenin tazeliğini damaklarda hissettiriyor.

    Sıradışı tatlar arayanlar için

    Yalnızca üzerindeki süslemelerde değil, kekinin ve mus’unun içinde de Antep fıstığı bulunan Karaorman Fıstık, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Muzlu şurupla nemlendirilen parça çikolatalı Karaorman Muz ise, üzerinde yer alan büyük parça muzu ve içindeki parça çikolatalarla her çatalda ayrı bir mutluluk veriyor. El yapımı kıtır kıtır krokanı, parça çikolatası ve karamelli şurubuyla Karaorman Krokan da, sıra dışı bir lezzet arayışında olan misafirlere keyif veriyor.

    Kış aylarının vazgeçilmezi kestaneyi cevizin enfes tadıyla buluşturan Karaorman Kestane & Ceviz, yumuşacık kestane kremasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakırken, içindeki kestane ve ceviz parçalarıyla sıradışı bir lezzet yaratıyor.

    Karaorman’ın beyaz hali

    Karaorman serisindeki bir pasta, görünümüyle diğerlerinden ayrılıyor. Frambuaz taneleri ve şurubunun yanı sıra parça çikolatayla lezzetlendirilen Karaorman Frambuaz, bembeyaz kaplaması ve şık süslemesiyle göz dolduruyor.

    Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen pastalarda günlük çiftlik sütü, dalından koparılmış meyveler ve gerçek çikolata kullanılıyor. Özsüt’ün Karaorman serisinin porsiyonları, 16 ila 18 TL’lik fiyatlarla Özsüt müdavimleriyle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.