DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özyurtlar Holding 3 projeyi birden teslim ediyor

    Özyurtlar Holding 3 projeyi birden teslim ediyor
    26.10.2021
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Özyurtlar Holding, Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği üç projenin teslimini gerçekleştiriyor. Yılın bitmesine kısa bir süre kala, yatırımcılarına yeni yıla daire sahibi olarak girme imkanı sunan Özyurtlar Holding, ‘Meydan Ardıçlı’, ‘NCadde Ottoman’ ve ‘NLogo İstanbul’ projelerinin teslimatına hazırlanıyor.

    Markalı konut projeleriyle Esenyurt’un hem ekonomik hem de toplumsal gelişimine yön veren Özyurtlar Holding, bu bölgede üç projenin birden teslimini gerçekleştiriyor. Yılın bitmesine kısa bir süre kala konut alan yatırımcılarına erken teslimle yeni yıl hediyesi verecek olan Özyurtlar Holding; ‘Meydan Ardıçlı’, ‘NCadde Ottoman’ ve ‘NLogo İstanbul’ projelerinin teslimatına hazırlanıyor. Meydan Ardıçlı’ projesinde teslimin 30 Ekim’de başlayacağını söyleyen , yıl bitmeden ‘NCadde Ottoman’ın da teslimlerinin gerçekleşeceğinin müjdesini verdi. Projelerle ilgili bilgi veren Özyurt Meydan Ardıçlı, NCadde Ottoman, NLogo İstanbul projeleri için geri sayım başladı.Bahaş Holding ile birlikte Esenyurt’ta hayata geçirdiğimiz ‘Meydan Ardıçlı’nın 2’nci etabını 30 Ekim’de teslim etmeye başlıyoruz, ‘NCadde Ottoman’ 31 Aralık’ta ve ‘NLogo İstanbul’ da yine yıl sonunda teslim etmek üzere çalışmayı sürdürüyoruz bu konuda gerçekten üstün bir gayret içindeyiz.” diye konuştu.

    Konforlu ve güvenli yaşam alanları…

    İlk etabı 2019’da teslim edilen ve 2’nci etabının 30 Ekim’de teslim edilmesi planlanan ‘Meydan Ardıçlı’ toplam 67 bin metrekare arsa üzerinde, beş etapta 27 blok, bin 681 konut ve 125 ticari üniteden oluşuyor. 1’inci etapta oturumun başladığı projenin tamamının tesliminin ise 2022 yılı haziran ayında yapılması planlanıyor. Sosyal tesis, SPA, masaj ve vale hizmeterinin verilmeye başlandığı projede ring araçlarının da devreye alındığı ‘Meydan Ardıçlı’ projesinde daire fiyatları ise 485 bin TL ile 2 milyon 965 bin TL arasında değişiyor.

    NLogo İstanbul’, toplam üç etapta ve 7 blokta 2 bin 679 daireden oluşuyor. Her etapta 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Projede konutların yanı sıra sakinlerine alışveriş keyfi sunan ve içerisinde 100’den fazla dükkanın bulunacağı Cadde İstanbul da yer alıyor. Projede üç penthouse daire satışa sunulmak üzere hazırlanırken, üç blokta da birer adet üçer katlı penthouse daireler yıl sonu satışa çıkmaya hazırlanıyor. İçinde asansör olan jakuzili ve manzaralı konut sahibi olma imkanı sunan proje 45’inci katta villa hayatı sunuyor. Projede daire fiyatları 445 bin TL ile 1 milyon 399 bin TL arasında değişiyor.

    Eşyalı ve eşyasız residence seçeneği sunuyor

    NCadde Ottoman’, 68 bin 940 metrekare alanda inşa edilen 445 konut 27 ticari üniteden A blokta 1+0 otel konseptli, B blokta ise üç farklı büyüklük seçeneği ile 1+0 residence dairelerden oluşuyor. Geniş bir karşılama lobisi ve sekreterya hizmetine sahip A blokta 168 adet home-ofis, zemin katında 20 adet ticari mağaza ve iki adet lojistik depolama alanı yer alıyor. B blokta ise 272 adet full eşyalı suit residence daire ve üç adet geniş ölçekli ticari mağaza ve üç adet lojistik depolama alanı bulunuyor. Oldukça geniş tasarlanan lobi alanı ile dikkat çeken residence konseptli blokta, resepsiyon hizmeti de sunulacak. Kaba inşaatı biten projede son 45 residence’ın satışı devam ediyor. Projede daire fiyatları 400 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.