DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özyurtlar Holding’in ‘Ödül İstanbul’ projesinde ilk etap teslimler başlıyor

    Özyurtlar Holding’in ‘Ödül İstanbul’ projesinde ilk etap teslimler başlıyor
    22.12.2022
    A+
    A-

    Köklü tecrübesi ve güçlü finansal yapısıyla sektörün güvenilir şirketlerinden Özyurtlar Holding, Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslim aşamasına geldi. İlk etapta toplam 997 dairenin yer aldığı iki bloğun tesliminin gerçekleşeceği projede teslimler sırasında tapular da verilecek.

     

    Özyurtlar Holding’in, Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği ‘Ödül İstanbul’ projesinde birinci etap teslimler başlıyor. Toplam 39 bin 561 m2 arsa ve 362 bin 584 m2 inşaat alanı üzerinde inşa edilen ‘Ödül İstanbul’da teslimler ilk etapta toplam 997 dairenin bulunduğu iki blokta gerçekleşecek.

     

    Proje detayları ve teslim kararı ile ilgili bilgi veren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, toplam sekiz bloktan oluşan projeyi etap etap teslim edeceklerini söyledi. Özyurt “Projeyi birkaç etapta teslim edebiliriz diye düşündük. Bu bizim ‘Ödül İstanbul’da teslim edeceğimiz ilk etap. İlk etapta G ve H blok, yani daire sayısının en yüksek olduğu 997 daireden oluşan iki bloğu teslim etme kararı aldık. En çok 1+1 daireler talep gördü ve elimizde 200 daireye yakın 2+1 ve 3+1 daire tiplerimiz var. Projenin alt katı ise ticari ünitelerden oluşuyor. Bu alanları kurumsal firmalara kiraya vermeye özen gösteriyoruz. Türkiye’nin dev market ve kafe zincirleri bu alandaki yerlerini şimdiden aldı. Hatta halihazırda bir zincir market ve önemli bir beyaz eşya ve elektronik markası hizmet vermeye başladı” diye konuştu.

     

    Hem daireler, hem tapular teslim edilecek

    Projenin yatırımcılar tarafından çok büyük ilgi gördüğünü belirten Tamer Özyurt, satışı devam eden dairelerin finansman ve ödeme kolaylıklarıyla ilgili de bilgi verdi. Özyurt, “İnşaatın tamamlanma oranı yüzde 70’ler seviyesinde. Toplam 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiğimiz projemiz, yerli ve yabancı yatırımcıdan büyük ilgi görüyor. Satılan dairelerin teslimi sırasında tapularımızı da vereceğiz. Satışı devam eden dairelerin fiyatları ise 1 milyon 750 bin TL ila 4 milyon TL arasında değişiyor. Ödemelerde de şirket bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor” dedi.

     

    Beylikdüzü’nün en hızlı değerlenen bölgesindeki konumu ve tatil köyü konforu ve izole yaşam olanağıyla tasarlanan ‘Ödül İstanbul’, 64 ile 164 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1 büyüklükte, 2 bin 683 konut ve 102 ticari üniteden oluşuyor. Proje, peyzaj düzenlemesi yapılmış 900 m2’lik sosyal alan ve bin 550 m2’lik gezi bahçesi ile toplam 2 bin 450 m2 yeşil alanı ve çocuk parkları ile İstanbul içerisinde büyük bir doğal park yaşamı sunuyor.

     

    Ulaşımı en kolay proje…

    Şehir yaşamından kopmadan konforlu ve huzurlu yaşam isteyenler için özenle planlanan ‘Ödül İstanbul’, sosyal alanları ile şehrin ortasında eksiksiz bir yaşam bir yaşam vadediyor. Proje sakinlerine; geniş park alanları, fitness salonu, yüzme havuzu, güzellik salonu, tenis kortu, oyun parkı, futbol sahası, çocuk kulübü, mağaza ve dükkanlar, basketbol sahası, parti/toplantı salonu, kafe ve restoran, resepsiyon hizmeti, açık ve kapalı otopark alanları ile 7/24 güvenlik hizmeti gibi pek çok imkanı bir arada sunuyor.

     

    E- 5 üzerindeki merkezi konumu, ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çeken ‘Ödül İstanbul’ metro ve metrobüs istasyonlarına, Tüyap Fuar Merkezi’ne, civardaki okul ve sağlık merkezlerine yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje, İstanbul Havalimanı’na da 30 dakika mesafede bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.