DOLAR 32,2481
EURO 35,0653
ALTIN 2465,17
BIST 10319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pandemi döneminin evlerdeki en büyük yardımcısı Electrolux Pure i9.2

    Pandemi döneminin evlerdeki en büyük yardımcısı Electrolux Pure i9.2
    11.12.2020
    A+
    A-

    Tüm dünyayı etkileyen pandemi ile kişisel hijyenin yanında artık çoğu zamanımızın geçtiği ev alanımızın da sürekli temiz tutulması daha fazla önem kazandı. Gelişen teknolojiler sayesinde artık kendi kendine temizlik yapan, cep telefonlarımızdan kontrol edebildiğimiz yeni ürünler hayatımızda yer etmeye başladı. Her daim işimizi kolaylaştıran çözümler sunan Electrolux, mucidi olduğu robot süpürge segmentine yeni bir ürün ekledi. Electrolux’ün öne çıkan ürünü Pure i9.2 robot süpürge, karantina günlerinde en büyük yardımcınız olacak.
    100 yıldan fazla süredir elektrikli süpürge üretiminde ilklere imza atan Electrolux robot süpürgelerde de en son teknolojileri tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Yeni ürünü Pure i9.2 ile ev temizliğini rahatlatan Electrolux üçgen tasarımlı robot süpürgesi ile daha uzun fırça, daha geniş alan temizliği ve köşelere etkin erişim sağlıyor. Benzerlerinden ayrışmasını sağlayan TrinityShape™ özelliğinin getirdiği üçgen yapısına ilave olarak köşesindeki dönen yuvarlak ek fırçası ile en küçük köşelerde bile etkin temizlik mümkün oluyor.

     

    Pure i9.2’nin 3D görüş özelliği sayesinde evdeki eşyaların yerini değiştirmeye gerek kalmıyor. Lazer ve kamera tabanlı görüş sistemi odayı ve nesneler tarayarak harita çıkarıyor ve her odaya özel temizlik yapıyor. 3D mapping navigation™ özelliği ile planlı ve aynı yerleri tekrar tekrar temizlemeden verimli temizlik imkanı sunuyor.

    Wellbeing uygulaması ile robot süpürgenin temizlemesi istenen alan seçilebiliyor ve istenilen temizlik programı ayarlanabiliyor. Akıllı telefon aracılığıyla kolay kullanım ve uzaktan erişim sağlayan Pure i9.2, temizlik programını kişiselleştirmeyi, durum kontrolü yapmayı ve robotun uzaktan kontrol edilmesini sağlıyor. 120 dakikaya kadar çalışma süresi sunan Li-ion bataryalar da Pure i9.2’yi öne çıkaran bir başka özelliği. 57W süper hızlı şarj ile güçlü ve çabuk kullanım sağlıyor.

    PureFlow sistemi ile güçlü hava akışı yaratarak tüm zemin türlerinde tek geçişte maksimum emiş gücünü elde eden Pure i9.2, geniş fırçası ve FlowMotion sistemi ile birlikte her türlü zeminde güçlü toz alma performansı sunuyor. ClimbForceDrive™ sistemi ile Pure i9.2 22mm yüksekliğinde eğimleri kolayca aşarak halı ve kilimlerin üzerine takılmadan çıkabiliyor. Akıllı yeniden şarj ve süpürmeye devam etme özelliği ile temizliği yarım bırakmayan Pure i9.2 süpürürken şarja ihtiyacı olduğunda otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor, şarj olduktan sonra kaldığı yerden temizliğe devam ediyor.

    Öne çıkan pek çok özelliği ile pazara iddialı bir giriş yapan Pure i9.2 hakkında bilgi veren Electrolux Türkiye Pazarlama Müdürü Fatih Şengül “Türkiye süpürge satışlarında en iyi ivme yakaladığımız Avrupa ülkesi. Bunun sebebi ürün kalitesi, asırlık süpürme deneyiminin yarattığı tecrübe ve tüketici ihtiyacına yönelik ürün geliştirme önceliği. Electrolux ilk ev tipi elektrikli süpürgelerin ve dikey şarjlı süpürgelerin yaratıcısı olan bir firma. Yeniliklere ve Ar-Ge’ye verdiği önem çok büyük. Bu doğrultuda robot süpürgenin de mucidi Electrolux olmuştu. Pure i9.2 rakiplerinden ayrışan son teknoloji özellikleri ile tüketicilerimize kolay, etkili ve zahmetsiz bir ev temizliği sunacak. Türkiye’de dikey şarjlı ve robot süpürge pazarının büyüyeceğine inancımız tam. Bunda Electrolux olarak bizim de katkımız çok büyük olacak.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.