DOLAR 32,3358
EURO 35,1753
ALTIN 2244,63
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi sağlık tedbirlerinde de öne çıktı

    Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi sağlık tedbirlerinde de öne çıktı
    07.09.2020
    A+
    A-

    Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren hem sağlık tedbirleri konusunda hem de ekonomik desteklerde öncü olan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı denetimlerde aldığı sonuçlarla da takdir topladı.

    Yeniden hizmete başladığı 1 Haziran tarihinden itibaren düzenli olarak denetimlere tabi tutulan AVM’lerde, Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin aldığı tedbirler konusundaki başarısı dikkat çekti. Her daim hijyene ve hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığına önem veren Panora’da, 28 Ağustos tarihinde yapılan denetimlerde, farklı noktalardan alınmış numunelerin sonuçları yayınlandı. AVM’nin en uğrak alanları olan tuvalet, asansör ve ana giriş kapısından, denetim ekiplerince alınan numuneler, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Laboratuvarı’nda incelendi. Yayınlanan inceleme raporu, Panora’nın hijyen sınır noktasının, ameliyathane hijyeni ile aynı orana sahip olduğunu gösterdi.

    Raporu çalışanlarının ve misafirlerinin bilgisine sunan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi, önceliklerinin Panora çatısı altında bulunan herkesin sağlığını korumak olduğunu, bunun için de her türlü tedbiri taviz vermeksizin uyguladıklarını, rapor sonuçlarının kendilerini oldukça memnun ettiğini ve önümüzdeki dönemde de tedbirlere harfiyen uyarak tüm AVM’lere örnek olmaya devam etmek istediklerini dile getirdiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.