DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Papatya Mobilya ile İskandinav tarzın çekim alanına girin

    Papatya Mobilya ile İskandinav tarzın çekim alanına girin
    01.09.2020
    A+
    A-

    Karakteristik tasarımları dayanıklı malzemelerle bütünleştiren Papatya Mobilya,  X-Treme Pro Wox Sandalye ile İskandinav tarzın tüm çekiciliğini, kullanıldığı mekana yansıtıyor.  Ergonomik, sade ve modern tasarımı ile X-Treme Pro Wox; kişisel yaşam alanları dışında otel, kafe, restoran gibi genel mekanlar için de kullanıma uygunken üst düzey malzemesi, ahşap detayları ve uluslararası CATAS* sertifikasıyla beklentilere ideal standartlarda karşılık veriyor.

    Papatya Mobilya; estetik, tarz ve eşsiz malzeme kullanımı bütünlüğünde oluşturduğu ürün yelpazesiyle kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran çözümler üretmeye devam ediyor.  Papatya X-Treme ailesinin zarif üyesi X-Treme Pro Wox Sandalye, sade ve fonksiyonel kurgusuyla İskandinav tarzın en iyi örneklerinden birini sunuyor.

    7 farklı renk opsiyonu ve minderli versiyonlar

    X-Treme Pro Wox Sandalye, ahşap detaylarla doğal ve sıcak bir his yaratırken İskandinav tarzın tüm cazibesini bulunduğu mekana yansıtıyor. Beyaz, siyah, antrasit, koyu kırmızı, koyu sarı, küllü kahve, pastel yeşilden oluşan 7 farklı renk opsiyonuyla iç ve dış mekanlarda kullanım avantajı sağlayan X-Treme Pro Wox, birinci sınıf malzeme güvencesiyle sandalye arayışındaki herkesi farklı bir deneyime davet ediyor. X-Treme Pro Wox, ergonomik tasarımının yanı polipropilen oturma fontu, ayaklarda özel metal bağlantı detayı ve kayın, meşe, iroko seçenekleri sunuyor. Kamusal alanlar için tasarlanan X-Treme Pro Wox,sabit minderli seçeneklerle de temin edilebiliyor.  Kullanıcı konforunu optimize etmesi nedeniyle özellikle genel mekanlar için artı değer sunan minderli versiyonlar, özel kumaşları sayesinde oldukça profesyonel bir etkinin mimari oluyor. X-Treme Pro Wox ultraviyole ışınlarına dayanıklılığı ve dünyaca prestijli CATAS sertifikasıyla Avrupa standartlarında bir ürün olarak öne çıkıyor.

     

    *CATAS S.p.A. ahşap ve mobilya alanında dünyanın en prestijli İtalyan araştırma enstitüsü olup İtalya’nın ana üretim alanlarında yer alan laboratuvarlara sahip: San Giovanni al Natisone & Lissone. Test ve sertifikalandırma laboratuvarının kimyagerleri, mühendisleri ve matematikçileri içeren uzmanlar ekibi, ahşap ve mobilya endüstrisine uygulamalı araştırma ve test ve sertifikasyon hizmetleri sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.