DOLAR 32,5891
EURO 34,7304
ALTIN 2498,327
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Papirüsten Tablete” sergisi Kent Meydanı AVM’de

    “Papirüsten Tablete” sergisi Kent Meydanı AVM’de
    25.01.2018
    A+
    A-

    Samet Aygüç’ün objektifinden Bursalı gazetecilerin fotoğraflandığı “Papirüsten Tablete” fotoğraf galerisi, Kent Meydanı’nda sergilenmeye başlandı.

    10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle hazırlanan ve ilk olarak Nilüfer Belediyesi Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşen sergi 28 Ocak akşamına kadar Kent Meydanı AVM’de izleyicilerle buluşacak. Üç kuşak gazeteciyi bir araya getiren sergide 1932 doğumlu Ali Dursun Karataş’tan. En genç i1997 doğumlu Muhammed Özdemir.’e kadar birçok gazetecinin fotoğrafı bulunuyor.

    Genç gazeteci Samet Aygüç, “Gazetecilikten yıllar önce emekli olan, ilerlemiş yaşına rağmen mesleğine ilk günkü heyecanla sarılan ve bu mesleğe yeni başlayan bireyleri buluşturarak, her zaman objektifin arkasında, gazete sütunlarının arasında görmeye alıştığımız ve kendileri de çekilen değile çeken olan isimleri bu kez başrol oyuncusu yapmak istedim. Bu hayali gerçekleştirebildiğim için çok mutluyum. Destek olanlara teşekkür ediyorum. Umarım sergimizi ziyaret edenler de bizim kadar keyif alırlar.” diye konuştu. -1 Çarşı Katı’nda bulunan ve Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu’nun da ziyaret ederek Aygüç’ü tebrik ettiği sergi 28 Ocak akşamına kadar açık kalacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.