DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paraben yok, boya yok, sülfat yok

    24.07.2019
    A+
    A-

    Özenini annelerden, güvenini hassas içeriğinden alan Uni Baby Boyasız Şampuan alkol, paraben, sülfat, boya, SLS ve SLES içermiyor. Böylece bebeklerin hassas cildi için hep iyisini isteyen annelerin tercihi oluyor. Uni Baby ile şimdi banyolarda boya yok, eğlence çok!

     

    Uni Baby; bebek banyosunu, bebeğin fiziksel ve duygusal gelişimine katkı sağlayan önemli bir aktivite olarak görüyor. Anne bebek arasındaki bağı kuvvetlendiren bu değerli anlarda hassas içerikli ürünler kullanmanın önemine de dikkat çekiyor. Uni Baby, banyo zamanlarını daha keyifli kılabilmek için geliştirdiği Kolay Tarama ve Papatya Özlü şampuan çeşitleriyle bu eğlenceli yolculuğa eşlik ediyor.

     

    Uni Baby ile yumuşacık saçlar

    Uni Baby, Kolay Tarama ve Papatya Özlü şampuan çeşitleriyle de saç bakımında ailelerin yardımcısı oluyor. Çocuklara özel geliştirilen Kolay Tarama Şampuanı, banyo sırasında dolaşan saçları nemlendiriyor ve yumuşaklık veriyor. Keyifli geçen banyo zamanı sonrasında çocukların saçları kolayca taranıyor ve saçlar mis gibi kokuyor.

    Uni Baby Papatya Özlü Boyasız Şampuan ise içeriğindeki papatya özleri ile saçların daha parlak ve daha sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.

    Uni Baby, hassas ciltlere özel geliştirdiği şampuan çeşitleriyle banyo sırasında ailelere güvenilir içerik sunuyor. Uni Baby Boyasız Şampuan çeşitleri; paraben, alkol, boya, sls, sles ve sülfat içermiyor, bebeklerin cildine uyumlu yapısıyla bebeklerin saç ve saç derisini özenle temizliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.