DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Parker’ın 130. yılına özel ürettiği Duofold The Craft of Travelling kalemi Penfest’te

    Parker’ın 130. yılına özel ürettiği Duofold The Craft of Travelling kalemi Penfest’te
    22.10.2018
    A+
    A-

     İlk kez 2-3 Kasım günlerinde Çırağan Sarayı’nda yapılacak Penfest’te Parker’ın 130’uncu yılına özel sadece 1.300 adet ürettiği Duofold The Craft of Travelling adlı serisi de meraklılarıyla buluşacak. George S. Parker’ın dünya seyahatlerinden esinlenilerek tasarlanan kalem, altın kaplama gövdesi lazerle yapılan dünya haritası ve üzerine pusula deseni işlenen 18 karatlık som altın uçtan oluşuyor.

    Özel seri tasarımlar, dünyaca ünlü kalem markaları ve koleksiyonerler ilk kez 2-3 Kasım günlerinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek Penfest’te bir araya gelecek. Kalem festivalinde yüzlerce orijinal kalem ile ünlü kalem işleme sanatçılarının eserleri eşsiz performanslarla konuklara tanıtılacak. markakalem. com’un düzenlediği Penfest’te, kâşiflik tutkusu, özgünlük, cesaret ve özgürlüğü birleştiren Parker’ın Duofold ‘The Craft of Travelling’ adlı özel serisi de meraklılarıyla buluşacak.

    Sadece 1.300 adet üretildi

    1888 yılında kurucusu George S. Parker tarafından daha iyi ve daha ilham verici kalemler üretmek ilkesiyle yola çıkan dünyaca ünlü marka, 130’uncu yılını sınırlı sayıda üretilen bu özel tasarımla kutladı. George S. Parker’ın dünyanın en uzak coğrafyalarına seyahatlerinden esinlenilerek tasarlanan seri, Fransa’nın Nantes şehrinde el işçiliğiyle monte edilmiş 22 özel parçadan oluşuyor. Fiyatı 13 bin TL olan bu özel üretim kalem, altın kaplama gövdesi lazerle yapılan dünya haritası ve üzerine pusula deseni işlenen 18 karatlık som altın uçtan oluşuyor. Ayrı ayrı numaralandırılmış 1.300 adet Duofold’un kapağı üzerinde iki karatlık Lapis Lazuli taş da yer alıyor. Kalemin altın desene sahip gövdesi, George S. Parker’ın Asya, Güney Amerika ve Avrupa’ya yaptığı yolculukları anlatıyor. Kapak başlığına gömülen 2 karatlık Lapis Lazuli taş, kâşifin denizlerde geçirdiği sayısız yolculuğu yansıtıyor. Göz alıcı 18 karat altın ucun üzerine zarif bir işçilikle çizilen pusula da ıssız okyanuslara yapılan cesur seyahatlere yapılan bir başka gönderme.

    Sanat eseri özel seriler

    Prestijli kalem üreticilerini bir araya getirecek festivale ayrıca Clairefontaine, Kilk, Manuscript, Colorverse, Sheaffer, Tomoe River, Waldmann, Cross, De Atramentis, E+M, Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, J. Herbin, Kaweco, Lamy, Montblanc, Montegrappa, Namiki, Noodler’s, rOtring, Visconti, Diplomat, Scrikss, Tibaldi, Twsbi, Pilot, Rhodia ve Waterman gibi dünyaca ünlü kalem markaları da katılacak. Tasarım harikası özel seriler koleksiyonerlerle ve kalem tutkunlarıyla bir araya gelecek. Kalem defilesi ile sergisi niteliğindeki Penfest’e katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiye penfest .com. tr’den ulaşabiliyor ve rezervasyon yaptırabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.