DOLAR 32,5206
EURO 34,7509
ALTIN 2495,829
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paşa Döner’den yeni reklam kampanyası: “Paşalar Gibi Döner”

    Paşa Döner’den yeni reklam kampanyası: “Paşalar Gibi Döner”
    22.01.2020
    A+
    A-

    162 şubesiyle Türkiye’nin en büyük tavuk döner zinciri Paşa Döner, yenilenen yüzü ve yayınladığı 3 reklam filmiyle tavuk döner sevenlerin karşısında.

    Türkiye’de tavuk döner sektörünün öncü markası Paşa Döner, sadece tavuk budundan yapılan yerli ve milli döneri kalite, sağlık, lezzet ve hijyen standartlarından ödün vermeden lezzet severlerle buluşturuyor. Paşa Döner, yenilenen yüzü ve farklı hedef kitlelere odaklanarak hazırladığı reklam filmleriyle toplumun geniş katmanlarına hitap ediyor. Üç farklı filmden oluşan, kısa öyküleri ve “Hadi Hadi” şarkısından uyarlanan reklam cıngılı ile temposu ve eğlence dozu yüksek olan reklam kampanyası, Türk fast food’u Paşa Döner’i zihinlere yerleştirirken, mutlulukla tavuk döner arasındaki ilişkiye dikkat çekerek dönere bakış açısını değiştiriyor. Genna İstanbul tarafından hazırlanan ve Shortcut tarafından yapımı gerçekleştirilen kampanya, geniş mecra kullanımıyla Türkiye’nin dört bir yanında döner severlerle buluşuyor.

    Reklamın künyesi:

    Reklamveren: Dönersan / pasa-doner.com.tr

    Marka: Paşa Döner

    Reklamveren Yetkilisi: Adem Çalışkan, Metin Cesur

    Reklam Ajansı: Genna Istanbul

    Kreatif Direktör: Nilüfer Gülata

    Kreatif Grup: Cüneyt Öztürk, İhsan Çanakcı, Aykut Taşkın, Özhan Yurtseven

    Müşteri İlişkileri: İdil Ozman, Elif Gülümser Aktürk

    Yapım Şirketi: Shortcut

    Yönetmen: Levent Onan

    Yapımcı: Cem Toparlaklı, Cenk Özçelik

    Görüntü Yönetmeni: Muratcan Gökçe

    Müzik: Happy Jingles

    Post Prodüksiyon: İmaj

    Medya Ajansı: Mediastore

    PR Ajansı: Brandworks İletişim Danışmanlığı

    Mecralar: TV, Radyo, Outdoor, İnternet

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.