DOLAR 32,5241
EURO 34,7399
ALTIN 2493,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peker Holding, Maslak’taki yeni ofis projesini devreye alıyor

    Peker Holding, Maslak’taki yeni ofis projesini devreye alıyor
    18.08.2022
    A+
    A-

    Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile öne çıkan Peker Holding, portföyüne şimdi de Maslak’ın kalbinde yeni bir proje ekliyor: Peker Tower Maslak

    Arsa tarafındaki yatırımları kadar, Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile de dikkat çeken Peker Holding, portföyüne İstanbul’un kalbinde yeni bir ofis projesi daha ekliyor: Peker Tower Maslak. Teslimleri Mayıs 2023’te gerçekleşecek Peker Tower Maslak, modern ve akıllı ofis ihtiyacına çözüm getirecek şekilde son teknoloji ile tasarlandı.

    Toplam 16.554 m2 inşaat alanına sahip olan arsada geliştirilen, 6 bodrum katın yanında zemin + 15 kattan oluşacak proje, gelişen tüketici talepleri ve hijyen standartları dikkate alınarak, bölünebilen yapısı ile yeni nesil bir ofis olarak kurgulandı. Havalandırma, ısıtma ve soğutma sistemleri pandemi sonrası değişen ihtiyaçlar çerçevesinde projelendirilirken, sağlıklı ve bağımsız ofislerin baz alındığı bir konsept oluşturuldu. Maslak’ta Büyükdere ve Eski Büyükdere Caddelerine cepheli, ofis alanı olarak iş merkezlerinin kesişim noktasında yükselen projede tek blok, birkaç kat veya tek kat kiralama olanakları da sunuluyor.

    Otopark sorununa çözüm

    Ofis büyüklüklerinin 120 metrekare ile 560 metrekare arasında değiştiği projede, her kat ayrı bir kurguya sahip şekilde tasarlandı. Ayrıca her kat 4 farklı ofis alanına bölünebiliyor. Sadece iş hayatının değil alışverişin, eğlencenin, kültür-sanatın merkezinde yer alan projede otopark alanları ise her ofisin ihtiyacını giderecek ve 120 metrekarelik en küçük ofise bile minimum 1 araçlık yer sağlanacak şekilde planlandı.

     ‘Çalışma ortamından uzakta veya ‘yalnız’ çalışma verimi düşürüyor’

    Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, Türkiye’nin sahip olduğu özellikle Batılı ülkeler açısından stratejik konumun, İstanbul’u global markalar için bir iş merkezi haline getireceğine dikkat çekerek, “Ayrıca hem Harvard Üniversitesi’ndeki hem de Avrupa’daki diğer akademik çalışmalar; ‘yalnız’, yani başka bir deyişle ‘çalışma ortamından uzakta çalışmanın’ verimi düşürdüğünü ortaya koymuş durumda. Bu sebeple ‘ofis hayatının’ devam edeceğini düşünüyorum. Özellikle pandemi sonrası istek ve ihtiyaçlar gözetilerek tasarlanan son teknolojili yeni nesil ofisler, cazibe merkezi olmayı sürdürecek. Biz de bu potansiyelin heyecanı ile ülkemizde yatırım yapmaya devam ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.