DOLAR 32,5355
EURO 34,8872
ALTIN 2488,792
BIST 9592,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli, 12-16 Ekim TÜYAP İNTERMOB Fuarı’nda

    Peli, 12-16 Ekim TÜYAP İNTERMOB Fuarı’nda
    08.10.2019
    A+
    A-

    Sektör öncülerinin, yeni tasarımların, dünya markalarının buluştuğu İNTERMOB Fuarı 12-16 Ekim 2019 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek. Yeni ürün portföyü ile fuara katılacak olan Peli inovatif ürünlerini sektör profesyonelleri ve iş ortaklarına tanıtacak.

    Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörlerinin en son tasarımları, trendlerinin yanı sıra mobilya yan sanayi firmalarının ürün ve hizmetlerini sergilediği İNTERMOB’a katılacak olan Turanlar Grup markası Peli, fuarda ürün ve hizmetlerini sergileyecek. 12-16 Ekim 2019 tarihleri arasında Tüyap Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısı oluştururken, Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi’nin tanıtıldığı geniş kapsamlı bir platform aynı zamanda.

    TÜRK MARKA İMAJI ÖNEMLİ

    Türkiye’deki orman ürünleri sektörü sürekli kendini geliştirdiğini söyleyen Vezirköprü Orman Ürünleri Genel Müdürü ve Turanlar Group Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turan, bu tür uluslararası fuarların Türk markalarını dünyaya ve Avrupa’ya tanıtmak için önemli platformlar olduğunu, Türkiye pazarının, 120 milyon metrekare laminant parke satışıyla öneminin her yıl arttığını dile getirdi.

    Türk marka imajını güçlendirilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğine değinen Turan ‘‘Yerli üreticiler olarak tanıtım faaliyetlerine önem vermeliyiz ve ihracat payımızı büyütmeliyiz. Peli olarak biz gittikçe artan bir ticaret hacmine sahibiz, hedefimiz her yıl artırdığımız ihracat payımızı daha da artırmak’’ dedi.

    PELİ TÜM ÜRÜN VE HİZMETLERİYLE FUARDA YERİNİ ALACAK

    Peli parke, plaka ve kapı (iç mekan kapılar) ürünlerindeki yeni tasarımlarının tanıtılacağı fuarda, 7’nci holde 721/A no’lu stantta 260 m2’lik alanda yerini alacak.

    Turanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Turan ve Meltem Turan’ın yanı sıra tüm yönetim kadrosunun bulunacağı fuara, Vezirköprü Orman Ürünleri çalışanları ve grubun tüm bayileri de katılacak.

    Turanlar Grup Hakkında:

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.