DOLAR 32,6005
EURO 34,7885
ALTIN 2411,25
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli İNTERMOB Fuarı’nda yeni tasarımlarını tanıttı

    Peli İNTERMOB Fuarı’nda yeni tasarımlarını tanıttı
    19.10.2018
    A+
    A-

    Yeni tasarımların, trendlerin, sektör öncülerinin, dünya markalarının buluştuğu ve firmaların yeni ürünlerini, tasarımlarını, yeniliklerini lanse ettikleri İNTERMOB Fuarı 13-17 Ekim 2018 tarihleri arasında TÜYAP’TA gerçekleşti. İnovatif ürünleriyle fuara katılan Peli yeniliklerini sektör profesyonelleri, iş ortaklarına ve yabancı yatırımcılara tanıttı.

    Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri alanında en son tasarımların ve trendlerinin belirlendiği mobilya yan sanayi firmalarının yeni ürün ve hizmetlerini sergilediği İNTERMOB 13-17 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısına sahip platformda Peli yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

    İHRACAT AÇSINDAN FAYDALI

    Bu tür uluslararası fuarların Türk markalarını dünyaya ve Avrupa’ya tanıtmak için önemli platformlar olduğunu söyleyen Vezirköprü Orman Ürünleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turan, fuarı beklenenin üstünde yabancı yatırımcının ziyaret etmesinin katılımcı firmaların ihracat paylarını arttırmakta rol önemli bir katkı sağlayacağını dile getirdi.

    Turan yeni ürünlerini sektör profesyonellerine, mimarlara, müteahhitlere, nihai tüketicilere tanıttıkları fuarda, yurtdışı pazarlarının taleplerini de dikkate alan ürünler tasarladıklarını önümüzdeki dönemde giderek artan ihracat paylarını daha da artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

    PELİ TÜM ÜRÜNLERİYLE FUARDAYDI

    Peli fuarda, Peli Parke, Peli Plaka ve Peli Kapı (iç mekan kapılar) ürünlerindeki yeniliklerini tanıttı. Turanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Turan, Meltem Turan’ın yanı sıra tüm yönetim katıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.