DOLAR 32,5063
EURO 34,8312
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli Parke’den bayilere ve çalışanlara iftar

    Peli Parke’den bayilere ve çalışanlara iftar
    06.06.2017
    A+
    A-

    Peli Parke UNS İnşaat Orman Ürünleri İç ve Dış Tic Ltd. şirketi ile ortak iftar yemeği verdi. 2 Haziran Cuma akşamı Küçükçekmece’deki Paşa Garden Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine 400 kişi katıldı.

    Peli’nin UNS İnşaat Orman Ürünleri İç ve Dış Tic Ltd. şirketi ile ortak düzenlediği iftar yemeğinde Peli Parke Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orhan Demirbaş davetlilere bir konuşma yaptı.

    Konuşmasına bu güzel gecede sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum diyerek başlayan Orhan Demirbaş ‘’Sizler hazır buradayken sizlere bir iki şey aktarmak istiyorum dedi. Vezirköprü Orman Ürünleri’nin 1953 yılından bugüne varlığını sürdürdüğünü anımsatan Demirbaş, Peli Parke’nin de bu köklü kuruluş içinde yer aldığının altını çizdi. Parke sektörüne 2008 yılında girdiklerini belirten Demirbaş Vezirköprü Orman Ürünleri’nin aynı zamanda Türkiye’nin ilk kontraplak fabrikasını kurmuş olduğunu sözlerine ekledi. Üretimdeki güçlerini dile getiren Demirbaş Samsun’da bulunan üretim tesislerinin 200 dönüm arazide olduğunu ve 160 bin m2 kapalı alanda üretim yaptıklarını söyledi. Peli Parke’nin yıllık parke üretim kapasitesinin 23 milyon m2 olduğunu da söyleyen Orhan Demirbaş bizler hep birlikte büyük bir aileyiz. Bu ekibin içinde yer almaktan ve sizlerle birlikte çalışıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepinize afiyet olsun diyerek ‘’sözlerini bitirdi.

    Samimi geçen iftar yemeğinde misafirler bol bol birbirleri ile sohbet edip neşeli bir akşam geçirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.