DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli’den içinizi ısıtacak yeni koleksiyon

    Peli’den içinizi ısıtacak yeni koleksiyon
    08.10.2021
    A+
    A-

     

    Tasarımın hayata dokunduğu her alanda ürünleriyle dikkat çeken Peli, toprak ve kahvenin eşsiz tonlarıyla tasarladığı birçok koleksiyonuyla mekanları kışa hazırlıyor.

    Kış mevsimini hissetmeye başladığımız bugünlerde iç mekanlara yönelen hayatımızla beraber mekanlarımızın değeri daha da önem kazanıyor. Tasarımları ile son yılların gözde markalarından Peli, bu soğuk günlerde özlediğimiz sıcak ortamları yaratmamızda sıra dışı ürünleriyle yaşam alanlarına eşsiz bir hava katıyor.

    Peli’nin üstün teknolojisi ve farklı anlayışla yarattığı Grand Koleksiyonu mekanlarınızı kışa hazırlayacak iddialı bir tasarım. 12 mm kalınlıkta, geniş renk-desen seçeneğinde dikkat çeken koleksiyonun özellikle Van Kahve ve Moğol Meşe renkleri ahşabın sıcaklığını hissettiren tonlardan.

    Normal laminat parkenin kalınlık ölçüsünden 4 mm daha fazla kalınlığa sahip olan Grand Koleksiyonu dayanıklılığı artırırken, gerçek ahşabın sıcaklığını hissettirmesiyle de fark yaratıyor.

    AC5 yüzey dayanım sınıfındaki koleksiyon, en üst seviyede kaliteye sahip olmasıyla güven veriyor. Kalınlık ölçüsünün getirdiği avantajla ses ve ısı yalıtımını da üst noktalara taşıyor.

    Hijyen koşullarını üst seviyede sağlayan, kolay temizlenebilen, uzun süre dayanıklılığa sahip olan koleksiyon, doğanın izlerini mekanlara taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.