DOLAR 32,3039
EURO 34,8189
ALTIN 2416,272
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli’den Latte tadında yeni Loft Dekor: Latte

    Peli’den Latte tadında yeni Loft Dekor: Latte
    13.06.2022
    A+
    A-

    Her zaman yeniyi, kaliteyi, sıra dışılığı geliştirip ürettiği koleksiyonlarına taşıyan Peli’nin, parke grubundaki Loft Koleksiyonu, çağdaş görünümü ile zeminlerde varlığını hissettiriyor. Dokunduğunuz anda varlığını hissettiren Loft Koleksiyonu’na yeni bir dekor dahil oldu. Loft Ailesi’nin yeni dekoru Latte, adı gibi varlığıyla zeminlere ayrı bir tat katıyor.

    Günümüzde oldukça yaygınlaşan ‘Loft’ tipi yaşam alanları, Türkiye’de de özellikle metropol yaşamın trendlerinden olmaya devam ediyor.

    Peli’nin, 8  mm kalınlıkta, 15,7 cm ile en dar ebat ve 129 cm uzunluk ölçüsünde üretilen Loft Koleksiyonu, yüzey dokusunun register olma özelliği ile temas ettiğiniz anda gerçeklik hissini size veriyor. Açıktan koyuya doğru uzanan zengin renk seçeneğine bir yeni alternatif ekleyen Loft Koleksiyonu yeni dekoru Latte ile de size tasarımda rahat hareket etme olanağı tanıyor.

    Ahşabın sıcaklığını taşıyan Loft’un yeni dekorlarından Latte,  iç mekanlarınızda  size estetik  ve temiz bir tasarım vaad ediyor. AC4 kalitesi ile üretilen koleksiyon yaşam alanlarınızı seçkinleştirirken ofislere, sosyal alanlara, otellere, restoranlara, cafelere, mağazalara da şık çözüm alternatifi oluşturuyor.

    Loft Latte dekorunun salt tasarımıyla özgün yaşam alanları yaratmak daha keyifli hale geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.