DOLAR 32,2762
EURO 35,0304
ALTIN 2478,56
BIST 10552,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peliluxe ile ayrıntılara dikkat çekin

    Peliluxe ile ayrıntılara dikkat çekin
    16.04.2022
    A+
    A-

    Yaratıcı, yenilikçi ve çevreye duyarlı üretim yapan Vezirköprü Orman Ürünleri bünyesindeki Peli, Peliluxe adıyla sektöre sunduğu parlak yüzeyli panelleri ile de oldukça iddialı. Farklı amaçlarda kullanıma imkan tanıyan Peliluxe Paneller zengin renk ve yüzey seçenekleri ile tercih edildiği mobilyalara sıra dışı bir şıklık katıyor.

    Zengin ürün gamı ile yapı sektörünün birçok farklı alanına çözümler sunan Peli’nin, 183cmX244cm ebadında ürettiği parlak yüzeyli panelleri iç mimaride sınırsız tasarımlar yaratmanıza yardımcı oluyor.

    Ahşap görünümden mermer görünümlü yüzeylere, düz renkli yüzeylerden dijital baskılı yüzeylere kadar oldukça zengin çeşitliliği olan lüks paneller çağımızın mekanlarını adresliyor.

    Göz alıcı parlaklıktaki yüzeyi ile mekanlara ayrı bir enerji kazandıran Peliluxe Panellerini ister oturma odanızdaki mobilyanızda, ister yatak odanızda dilerseniz mutfağınızda ya da banyolarınızda tercih edebilir hayalinizdeki atmosfere kavuşabilirsiniz.

    Kaliteden ödün vermeyen Peli’nin Peliluxe Panelleri kolay temizlenebilme özelliği ile hijyen koşullarını üst seviyede tutar. Dayanıklılığı ile de ön planda olan Peliluxe, Peli ayrıcalığı ile mekanlarınızda varlığını hissettirir.

    Doğadan ilham alarak ürünlerini tasarlayan Peli, Peliluxe ürün grubuyla sektörün trendlerini belirlemeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.