DOLAR 32,4796
EURO 34,6781
ALTIN 2407,577
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    People Make The Brand, 2018’de ‘İşimiz Kültür’ diyecek

    People Make The Brand, 2018’de ‘İşimiz Kültür’ diyecek
    29.08.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en önemli işveren markası konferansı 6. yılında…

    Markayı inşa edenin insan olduğu fikriyle, işi insan olan her sektörden profesyonele, akademisyene, araştırmacıya, girişimciye ilham vermeye devam eden People Make The Brand Konferansı’nın bu yılki konusu “organizasyonel kültür.”

    People Make the Brand Konferansı 2018, çok dolu bir program ve sürprizlerle geliyor. Her sene olduğu gibi bu yıl da sürdürülebilir işveren markası inşa etme stratejileri gerçek örnekler üzerinden konuşulacak. Önümüzdeki yıllarda iş dünyasında daha çok konuşulacak olan “kültür” konusu, alanında uzman isimler tarafından farklı açılardan ele alınacak. İşe ve insana dair yepyeni trendlerin yanı sıra Universum – Türkiye’nin En Çekici İşverenleri araştırma sonuçları da dünya karşılaştırmaları ile paylaşılacak. Bu yılın en büyük sürprizi ise konferans kapsamında yalnızca öğrencilerin katılımına açık olacak People Make The Brand Campus oturumu.

    Universum Orta Doğu Direktörü ve Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı Evrim Kuran’ın açılışını yapacağı konferansın moderatörlüğünü Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan yürütecek. Konferansın konuşmacıları arasında Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Abdi İbrahim CEO’su Dr. Süha Taşpolatoğlu, Futurebright Araştırma Kurucusu ve Ortağı Akan Abdula, Adel Genel Müdürü Evrim Hizaler, Culture Talk Kurucu Ortağı Cynthia Forstmann, Universum Stratejik Danışma Kurulu Başkanı Claudia Tattanelli, Gazeteci Serdar Kuzuloğlu, Universum Global Strateji Başkan Yardımcısı Richard Mosley yer alacak.

    Bu yıl 6.sı düzenlenen People Make The Brand yepyeni markasıyla da bir ilke imza atıyor. “People Make The Brand – Campus” ile bu yıl gençlere de özel bir oturum düzenleniyor. People Make the Brand – Campus’te 200 üniversite öğrencisini bir araya getirecek.

    People Make The Brand – Campus programında Evrim Kuran, Prof. Dr. Özgür Demirtaş ve Atölye İstanbul Kurucu Ortağı Kerem Alper konuşmacı olarak yer alırken, Garanti Bankası özel bir panel gerçekleştirecek.

    Her yıl işveren markalarının yol haritasını çizmesinde etkili bir rol oynayan Universum En Çekici İşverenler Araştırması’nın sonuçları bu yıl da People Make The Brand Konferansı’nda ülke karşılaştırmalı olarak ele alınacak. Türkiye’nin 54.000’i aşkın Y kuşağı ile gerçekleşen Universum En Çekici İşverenler Araştırması, gençlerin istihdama bakışı, sektörlerle, şirketlerle ilgili algıları ve iş yaşamına dair beklentileriyle ilgili önemli ipuçları veriyor.

    Garanti Bankası’nın ana sponsorluğu, Abdi İbrahim ve Adel’in sponsorluğu ile Universum’un katkısıyla Dinamo Danışmanlık tarafından düzenlenen People Make The Brand, 30 Kasım’da Fairmont Quasar İstanbul’da iş dünyasının yöneticilerini ağırlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.