DOLAR 32,4888
EURO 34,8417
ALTIN 2412,018
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    People Make The Brand Campus’te öğrencilerle

    People Make The Brand Campus’te öğrencilerle
    11.04.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en önemli işveren markası konferanslarından biri olan People Make The Brand’in yeni markası PMB CAMPUS ile 2018’de öğrencileri ağırlayacak.

    Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen işveren markalarını buluşturan People Make The Brand’in 30 Kasım tarihinde 6.sını düzenleniyor. Konuşmacıları ve ele aldığı konularla sektöre yön veren konferans, yepyeni markası “People Make The Brand – Campus” ile bu yıl gençlere de özel bir oturum düzenliyor. Her yıl merakla beklenen konferans yaklaşık 100 üniversite öğrencisini bir araya getirecek.

    People Make The Brand 2018’de işveren markası alanındaki gelişmelerin ve trendlerin yanı sıra yerel ve global pek çok işveren markasının stratejik yaklaşımları sunuluyor. Türkiye’de bugüne kadar yapılan en kapsamlı gençlik araştırması olan Universum En Çekici İşverenler Araştırması’nın sonuçlarının da paylaşıldığı konferans işveren markalarının geleceğini şekillendiriyor.

    People Make The Brand’in yaratıcısı ve küratörü Evrim Kuran: “People Make The Brand’in 6.yılında bizi heyecanlandıran bir ilke daha imza atıyoruz. Bugüne kadar onlarca farklı sektörden işveren markası ve iletişim profesyonellerini bir araya getirdik. Şimdi yepyeni markamız “People Make The Brand – Campus” ile işveren markalarının yanı sıra gençlere de özel bir oturum düzenleyeceğiz. Dünyanın sayılı gençlik araştırmalarından biri olan Universum araştırmasını Türkiye’de 6 yıl uygulayan bir yapı olarak, gençleri tanıyoruz. Onlarla şimdi People Make the Brand – Campus’te de bir arada olacağımız için çok mutluyuz. 30 Kasım’da çok dolu bir programla ve sürprizlerle geliyoruz.” dedi.

    Dinamo Danışmanlık tarafından düzenlenen People Make The Brand Konferansı, 30 Kasım’da Fairmont Quasar İstanbul’da Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinin insan kaynakları ve iletişim profesyonellerine ev sahipliği yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.