DOLAR 32,3487
EURO 34,8743
ALTIN 2386,565
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peştemal havlular ile plajlarda bohem şıklık

    29.07.2019
    A+
    A-

    Güneş, deniz ve kum denince akla gelen ilk aksesuarlardan biri de plaj havlusudur. Büyük boyutlarda olması ve kalın dokusu nedeniyle yer kaplayan ve taşırken yük olabilen plaj havluları, Tchibo’nun peştemal-havluları ile hem şık hem de pratik ve kullanışlı bir aksesuara dönüşüyor. Tchibo’nun hem havlu hem peştemal dokusuyla çift taraflı olarak kullanılabilen havluları, hafifliğiyle çantalarda yer kaplamadığı gibi yumuşak dokusu ve emici özellikleriyle de yaz konforunuza geleneksel bir şıklık katıyor.

    Tchibo deniz ve havuz gibi su aktivitelerinin vazgeçilmezi havluyu geleneksel bir dokunuşla plajların en trend ve en kullanışlı aksesuarına dönüştürüyor. Çantaları hafifleten, emici özelliğiyle fonksiyonel ve çift taraflı kullanımıyla özgürlük veren Tchibo havlular, 3 farklı modelle her yerde her an tarzını yansıtmak isteyenlerin tatil çantalarında yerini alıyor. Hafifliği ve daha az yer kaplayan dokusuyla standart bir havludan çok daha fazlasını sunan Tchibo havlular, hızlı kuruyan yapısıyla da kolaylık sağlıyor.

    Hafif, ince ve aynı zamanda emici olan geleneksel hamam aksesuarı peştemali havlulara taşıyan Tchibo, bir tarafı peştemal diğer tarafı havlu dokumasına sahip iki ürünü ile kullanım kolaylığı sunuyor. Marine Double Layer mavinin farklı tonlarında çizgilerle dinamik bir marin şıklığı sunarken Designed Double Layer ise kırmızı beyaz çizgileriyle dikkat çekiyor.

    ResimStripe Peştemal ise peştemal dokusuyla yumuşak bir his verirken, hafifliği ve incecik olmasıyla kolay taşınabiliyor. Çizgili oluşu ve özgün püskülleriyle geleneksel ve moderni bohem bir görünümde bir araya getiren Stripe Pestemal, plajlara renk katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.