DOLAR 32,2643
EURO 34,7271
ALTIN 2402,568
BIST 10209,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PEUGEOT Rifter’da 190 bin TL’den başlayan fiyat avantajı

    PEUGEOT Rifter’da 190 bin TL’den başlayan fiyat avantajı
    24.04.2021
    A+
    A-

    PEUGEOT’nun ticari araçlar sınıfındaki iddialı modellerinden Rifter, KOBİ’lere özel 20 bin TL’ye varan indirimlerle satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında, Active PRO paketine sahip PEUGEOT Rifter’lar 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. KOBİ’lere yönelik avantajlı fiyatla satışa sunulan PEUGEOT Rifter’ın Active PRO paketinde; 8 inç renkli dokunmatik ekran, Mirror Screen (Apple Carplay / Android Auto), elektrikli arka camlar, arka park sensörü, deri direksiyon simidi, direksiyona entegre müzik sistemi ve dokunmatik ekran kontrolleri ile yağmur sensörlü ‘Magic Wash’ silecekler standart olarak yer alıyor. Bununla birlikte, sınıfında benzersiz olan PEUGEOT i-Cockpit ve oldukça kullanışlı iç hacim gibi daha birçok özellikle PEUGEOT Rifter, hafif ticari araçlar sınıfında standartları belirliyor.

    PEUGEOT’nun, sunduğu donanım özellikleri ve SUV görünümlü tasarımıyla hem ticari amaçlı kullanımı hem de aile beklentilerini karşılayan iddialı modeli Rifter, bahar dönemine özel cazip fiyat avantajlarıyla KOBİ’lerin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Active PRO paketine sahip PEUGEOT Rifter’lar, 20 bin TL’ye varan indirimle birlikte 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. KOBİ’lere özel avantajlı fiyatla satışa sunulan PEUGEOT Rifter’ın Active PRO paketinde; 8 inç renkli dokunmatik ekran, Mirror Screen (Apple Carplay / Android Auto), elektrikli arka camlar, arka park sensörü, deri direksiyon simidi, direksiyona entegre müzik sistemi ve dokunmatik ekran kontrolleri ile yağmur sensörlü ‘Magic Wash’ silecekler standart olarak yer alıyor. Bununla birlikte, sınıfında benzersiz olan PEUGEOT i-Cockpit ve oldukça kullanışlı iç hacim gibi daha birçok özellikle PEUGEOT Rifter, hafif ticari araçlar sınıfının standartlarını belirliyor.

    Ticaride SUV konforu PEUGEOT Rifter’da

    Markanın güncel tasarım diline sadık görünümüyle dikkat çeken PEUGEOT Rifter, sahip olduğu özelliklerle gerek şehir içinde gerek şehirlerarası yolculuklarda ve gerekse küçük hafta sonu aktivitelerinde ideal yol arkadaşı olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.