DOLAR 32,5016
EURO 34,7508
ALTIN 2495,829
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peyman Nutzz, efsane marka yüzüyle geri döndü

    Peyman Nutzz, efsane marka yüzüyle geri döndü
    28.04.2020
    A+
    A-

    Peyman Nutzz 9 yıl aradan sonra, bir döneme damga vuran, efsaneleşmiş marka yüzüyle geri döndü. Gizemli duruşu ile izleyicinin dikkatini çeken efsane; aksesuarları, özel makyajı ve keskin bakışlarıyla, yeni Nutzz tatlarını da izleyiciye unutulmaz repliklerle anlatıyor.

    Yeni kampanya, sosyal medya ve popüler kültürden ilham alınarak hazırlanan 26 reklam filminden oluşuyor. Mart ayında Youtube ve Instagram başta olmak üzere dijital mecralarda başlayan reklam yayınları, Nisan ayında dijitalin yanında TV ekranlarında da tüketicileri özledikleri Nutzz mizahıyla buluşturuyor.

    Gençlerin gündem, fikir ve beğenilerini merkeze alarak hazırlanan kampanya, yeni trendleri takip eden içerikleriyle Nutzz mizahını sürdürmeye ilerleyen dönemde de devam edecek.

    Kampanya Künyesi:

    Reklamveren: Peyman Nutzz

    Reklamveren Ekip: Ali Burak Aygül, Meltem Balcı, Zeynep Elçin Gatgar

    Reklam Ajansı: Isobar Türkiye

    Kreatif Direktör: Semih Altıner

    Yaratıcı Grup: Gökhan Koşar, Erhan Balkan, Semi Yaeş, Bahadır Öztürk

    Müşteri İlişkileri Direktörü: Eldem Çulpan

    Marka Yöneticisi: Özlem Mahmutoğlu, İlayda Aydoğar

    Sosyal Medya Yönetimi: Gülşen Tombak

    Ajans Prodüktörü: Muzaffer Yiğit

    Prodüksiyon Şirketi: Jeton

    Medya Ajansı: Carat

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.