DOLAR 32,3425
EURO 34,8155
ALTIN 2406,757
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips Elite Plus ile yeni yılda giysileriniz hep ilk günkü gibi

    Philips Elite Plus ile yeni yılda giysileriniz hep ilk günkü gibi
    07.11.2019
    A+
    A-

    Dünyanın En Hızlı ve Güçlü Ütüsü* Philips Elite Plus ile yeni yılda giysilerinizde zahmetsiz mükemmel sonuçlar alabilir ve giysilerinizi her zaman ilk günkü gibi giyebilirsiniz.

    Kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Philips, PerfectCare Elite Plus GC9682 buhar kazanlı ütüsünü yeni yılda ütü deneyimini zahmetsizce yaşamak ve mükemmel sonuçlar almak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Üstelik giysilerinize her seferinde ilk günkü gibi giyme özgürlüğü sunarken aynı zamanda yeni yıl için hediye arayanlara da şık bir alternatif sunuyor.

    Philips PerfectCare Elite Plus, ısı ayarı gerektirmeyen OptimalTEMP teknolojisi sayesinde kotlardan ipek kumaşlara, ketenden kaşmire kadar ütülenebilen tüm kumaş türlerinde sıfır yanma riski ile güvenli, zahmetsiz ve mükemmel bir ütüleme imkânı tanıyor.

    Devrim niteliğinde teknoloji: Akıllı Otomatik Buhar teknolojisi ‘DynamiQ sensör’


    DynamiQ sensör, içindeki hareket sensörü ile buhar gücünü hareketlerinize göre ayarlayarak doğru zamanda doğru buhar miktarını verir. Siz durduğunuzda buhar vermesi de durur. Böylece üstün rahatlık ve zahmetsiz ütüleme için ihtiyaç duyulan buhar basıncını ayarlayarak, otomatik olarak mükemmel miktarda buhar verir.

    Mükemmel kumaşlar için tek bir ayar yeter!
    Philips PerfectCare Elite Plus buhar kazanlı ütünün güçlü ve sürekli buhar özelliği ile en kalın kumaşlar bile kolayca ütüleniyor. Dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz şok buhar özelliği sayesinde en zor kırışıklıklar artık sorun olmaktan çıkıyor. Mükemmel buhar dağılımı için özel olarak tasarlanan 5 yıldızlı T-ionicGlide tabanının 6 katmanlı teknolojisi sayesinde çizilmeye karşı dayanıklılık sağlıyor.

    PerfectCare Elite Plus Buhar kazanlı ütünün GC9682/80 önerilen perakende satış fiyatı 3.549,99 TL.

    *Nisan 2017’de en çok satan 10 buhar kazanlı ütüyle, buhar hızı (standart IEC60311) bakımından kıyaslanarak test edilmiştir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.