DOLAR 32,3415
EURO 34,7848
ALTIN 2388,739
BIST 10263,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips, kablosuz özgürlüğün dünyasına davet ediyor

    Philips, kablosuz özgürlüğün dünyasına davet ediyor
    21.09.2017
    A+
    A-

    Philips Flite serisi kulaklıklar, Dayanıklı ve hafif olmalarının yanı sıra, kolayca katlanıp taşınabilme özellikleriyle müziğini gittikleri her yere taşımak isteyenler için mükemmel bir seçenek…

    Geliştirdiği ürünlerle müzik deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Philips, Flite serisini Hyprlite ve Everlite kulaklıklar ile güçlendiriyor. Flite serisine eklenen kulakiçi Hyprlite SHB4205 ve başbantlı Everlite SHB4805 bluetooth kulaklık, benzersiz tasarımları, esneklikleri, kulakta hissedilemeyecek kadar hafif oluşları ve yüksek ses kaliteleriyle yerçekimine meydan okuyor. Dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen Philips Flite serisi kulaklıklar, müzik dinlerken yürümeyi sevenler için de ideal seçenek.

    Müziğini gittiği her yere götürmek isteyenlere

    Hafif malzemeler kullanılarak üretilen Flite kulaklıklar, uzun süreli kullanımlarda konfor sağlamak için kulakların doğal kıvrımlarını izleyen tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Katlanarak en küçük çantalarda bile kendine yer bulabilen Flite kulaklıklar, ince ve hafif tasarımlarına rağmen doğal ses ve yüksek bas kalitesi sunuyor. Ses sürücüleri, kulaklık gövdesindeki havalandırmaları ve akustik hacimleri incelikle ayarlanan Philips Flite kulaklıklar, kullanıcılarını daha büyük kulaklıklardan beklenecek türde netlik ve bas kalitesiyle buluşturuyor.

    Flite ailesinin başbantlı üyesi: Everlite

    Güçlü 32 mm sürücüler, sadece 137 gr ağırlığında baş bandı, yumuşak ve ergonomik kulak yastıkları ve benzersiz ses yalıtımı Everlite kulaklıkları farklı kılan özelliklerden sadece birkaçı. Tam şarjla 13 saatlik kesintisiz müzik dinleme avantajı sunan Everlite kulaklıklar, hızlı şarj teknolojisiyle de sadece 5 dakikalık şarjla 1 saat çalma süresi sağlıyor. Philips Flite ailesine yeni katılan Kablosuz Everlite SHB4805 ile kesintisiz müzik her yerde kullanıcısının yanında.

    Tüy kadar hafif: Hyprlite

    Hafifliğiyle dikkat çeken ve sadece 38 gr gelen Hyprlite kulakiçi kulaklıklar, 12,2 mm ses sürücüleri ile derin ve güçlü bir bas deneyimi yaşatıyor. Tam şarjla 7 saatlik müzik dinleme süresine sahip olan Hyprlite kulaklıkların boyun bandı telefona çağrı geldiğinde titreşerek kullanıcısını uyarıyor. Hyprlite ailesinin yeni üyesi Kablosuz Hyprlite SHB4205 kulakiçi kulaklık, uzun süreli kullanımda da maksimum konfor sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.