DOLAR 32,3594
EURO 34,6222
ALTIN 2384,71
BIST 10184,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Phyto ile güçlü saçlar

    Phyto ile güçlü saçlar
    19.09.2018
    A+
    A-

     

    Phyto’dan enerji verici şampuan Phytologist 15

    Yoğun saç dökülmesi ve hacim kaybı yaşayan saçlar için geliştirilmiş Phytologist 15 şampuan saçlarınızın doğal ve hacimli yapısına geri kavuşmasına destek oluyor. Kakao özü ve güçlü antioksidan özellikleri ile saçın doğal ortamını koruyarak ilk uygulamadan itibaren saçları güçlendirip güzelleştiriyor. İçinde bulundurduğu kırmızı alg özü ile saç tellerini sarıyor ve saçınızı gözle görünür bir şekilde kalınlaştırıyor. Güzellik bakımı şampuanlarınızla dönüşümlü olarak kullanacağınız Phytologist 15 sülfat içermeyen yapısı ve güçlendirici atkuyruğu otu özü ile saçınıza özlediğiniz sağlıklı ve güçlü bir görünüm kazandırıyor. Eşsiz formülü sayesinde artık saçlarınız sağlıkla ve enerjili kusursuz görünümüne kavuşuyor.

    PHYTOLIUM İLE SAÇLARINIZ YENİDEN GÜÇLENSİN!

    PHYTOLIUM güçlendirici şampuan, ilk uygulamalardan itibaren saçın canlılığını, gücünü ve yoğunluğunu geri kazandırıyor. İçerdiği kına kına kabuğu ekstraksiyonu saçlarınızı ve saç derinizi canlandırırken, ginseng ve B3 vitamini saça dayanıklılık ve direnç kazandırıyor. Şampuan formulünde bulunan roybos özü saç tellerini dipten uyararak erkek tipi kronik saç dökülmesi probleminin önüne geçiyor. Haftada 2-3 kez ıslak saça masaj yaparak uygulanan PHYTOLIUM şampuan, progenium ile faydalı bakterilerin gelişmesine yardımcı olur ve zararlı bakteriler yüzünden yaşanan dökülmeyi engeller.

    PHYTOCYANE İLE SAÇLAR DAHA GÜR, DAHA GÜÇLÜ!

    Phyto, kadınlara özel dönemsel saç dökülmelerini engellemek adına PHYTOCYANE’ı sunuyor. PHYTOCYANE, içeriğindeki ginkgo biloba, B6 vitamini sayesinde hücresel metabolizmayı arttırarak saçların direncini güçlendirirken, kına kına ağacı kabuğu özü saç ampulüne enerji kazandırıyor. Haftada 2-3 kez ıslak saça uygulayacağınız şampuan, ilk uygulamadan itibaren saça yoğunluğunu, canlılığını ve ışıltısını yeniden kazandırıyor. PHYTOCYANE’ın mucizevi formulü ile saçlarınız sağlıklı ışıltılı görünüme kavuşacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.