DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Phyto’dan boyalı ve işlem görmüş saçlar için özel seri: PHYTOMILLESIME

    Phyto’dan boyalı ve işlem görmüş saçlar için özel seri: PHYTOMILLESIME
    11.10.2017
    A+
    A-

     

    Uzman marka Pyhto’nun boyalı ve işlem görmüş saçlar için geliştirdiği yeni özel serisi PHYTOMILLESIME saç renginin canlılığını korumasını ve derinlemesine bakımı hedefliyor

    Boyadan sonra gün geçtikçe saç renginde meydana gelen solma, matlaşma ve güçsüzleşme bugün birçok kadının ortak sorunu… Bu gerçekten yola çıkan saç bakımında uzman marka PHYTO tarafından geliştirilen PHYTOMILLESIME saç renginin canlılığını korumasını sağlıyor ve derinlemesine bakım sunuyor.

    PHYTOMILLESIME şampuan öncesi renk sabitleyici her yıkamada saç rengini koruyarak saçı ağırlaştırmadan, boyanın ömrünün uzatıyor ve saç renginin solmasını engelliyor. Özel formülündeki renk sabitleyici kompleks, Red Love elma özü, elma ağacı çiçeği ve meyvesi ekstraksiyonu ve amber çiçeği ekstraksiyonu saç telleri etrafında koruyucu bir kılıf oluşturuyor yıkama sırasında pigmentlerin kaybolmasını önlüyor.

    PHYTOMILLESIME renk canlandırıcı şampuan saç derinizi ve saçlarınızı boyanın solmasına izin vermeden nazikçe temizliyor. İçerikte yer alan özel Alp Yıldızı çiçeği saç rengini koruyor, saç derisini rahatlatıyor ve saçlara yumuşaklık veriyor. Sülfat içermeyen PHYTOMILLESIME şampuan ince yapısıyla saçları ipeksi ve parlak bir görünüme kavuşturuyor.

    Şampuan ile dönüşümlü kullanabileceğiniz PHYTOMILLESIME temizleyici bakım kremiise köpürmeyen formülüyle saçları nazikçe temizlerken aynı zamanda ekstra bakım da sağlıyor. Özel formülünde Alp yıldızı çiçeği, Red Love elması özü ve Saponaria ekstraksiyonu gibi farklı içerikler yer alan temizleyici bakım kremi saçlarınızın ipeksi ve parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

    PHYTOMILLESIME renk canlandırıcı maske boya işlemi ile zayıflamış saç tellerine bütünlüğünü yeniden kazandırmak için geliştirilmiş. İçeriğindeki argan yağı saç tellerini besliyor, saçlara yumuşaklık ve esneklik kazandırıyor.

    PHYTOMILLESIME bakım ritüelinin son adımı olan güzellik konsantresi ise saç tellerini kuvvetlendirip saçtaki hydrolipidik filmi onarıyor. Saçlarınızı ağırlaştırmadan, her zamankinden daha canlı ve parlak bir renge kavuşmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.