DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pidede zaman dondu

    Pidede zaman dondu
    25.07.2017
    A+
    A-

    Enfes lezzetiyle Ordu pidesi, tazeliğiyle sofralarda

     Gittikçe hızlanan ve yoğunlaşan yaşam içerisinde mutfağa ayrılan zaman  azalmış durumda. Bu hayata ayak uydurmak zorunda kalan insanların sofralarının kurtarıcısı ise sağlıklı ve taze donmuş lezzetler. Bu lezzetler, mutfakta daha pratik olmak isteyenlerin kurtarıcısı olmasının yanı sıra sağlık ve lezzetten ödün vermeden zamandan kazanmanın da en kolay yolu… Bu farkındalıkla Aktaşlar Lezzetler Grubu, geleneksel lezzet Ordu pidesini, evde 5 dakika içinde hazırlamanıza ve öğünlerinizi  kaçırmamanıza olanak sağlıyor.

     Aktaşlar Lezzetler Grubu, tazeliğinin doruğunda hazırlanarak zahmetsizce ısıtılıp doğrudan sofralara gelmesi için hazırladığı Ordu pidelerini tüm evlere taşıyor. 5 dakika içerisinde ısıtılıp lezzet şöleni yaşamanızı sağlayan pideler; pratik bir şekilde hazırlanmasıyla günümüz koşturmacasında insanlarının kurtarıcısı oluyor.

    Çıtır çıtır lezzeti ile hem doyuruyor hem de mutluluk dağıtıyor

    Aktaşlar, evde çok kısa sürede hazırlanabilen Ordu pidesini, kıymalı, penirli ve kuşbaşılı çeşitleriyle tüketicilerin beğenisine sunuyor. Pidemiss, Nelipide ve Aktaşlar markalarıyla tüketicileriyle buluşan pideler, sofraların yıldızı olmasının yanı sıra geleneksel lezzet arayanların da gönlünü fethediyor.

    Pişirme ve saklama önerileri:

    • Donmuş gıdaların korunması ve saklanmasındaki temel ilkeyi; gıdanın tazeyken taşıdığı besin değerini kaybetmeden dondurulması oluşturuyor.
    • Bunun için ürünlerin -40 derecede dondurulması ve -18 derecede saklanması gerekiyor.
    • Yemeğiniz 250 derecede önceden ısıtılmış fırında pişerek 5 dakikada servise hazır oluyor.

    Editöre not: Bilindiği üzere taze ürünlerin nihai tüketiciye ulaşana kadar kendi içerisinde bozulma ve bayatlama gibi evreleri devam etmektedir. Dondurulmuş ürünlerdeki besin değeri ve vitaminler -40 derecede ve doğru proseste şoklanarak dondurulduğunda tazeliğini günki gibi korunmaya devam eder. Böylece nihai tüketicinin taze tüketeceği üründen bile daha sağlıklı bir ürün ortaya çıkar.

    Aktaşlar Lezzetler Grubu’da, tüketicilerin sağlığını en üst seviyede gözeterek, dondurulmuş ürünlerinde katkı maddesi kullanmıyor ve doğru proseslerle en taze şekilde lezzetli pidelerini sofralara sunuyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.