DOLAR 32,5383
EURO 34,9942
ALTIN 2435,212
BIST 9771,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pierre Cardin Home Zuchex Fuarı’nda yeni koleksiyonunu tanıtacak

    Pierre Cardin Home Zuchex Fuarı’nda yeni koleksiyonunu tanıtacak
    18.09.2017
    A+
    A-

    Pierre Cardin Home, en şık sofra ve ev tekstili ürünleriyle, 28. Zuchex Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri Fuarı’nda yeni koleksiyonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. 21 – 24 Eylül 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda, Pierre Cardin Home sofra koleksiyonu, yeni renk ve desenleri ile 7. Hall A20 standında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
    Kalitesi ve zarafetiyle sofralara ışıltı katan Pierre Cardin Home, Zuchex Home Fuarı’nda birbirinden şık sofra takımları ve ev tekstili ürünleriyle yerini alıyor. Koleksiyona ait yeni desenlerin tanıtılacağı fuarda Pierre Cardin Home, yemek takımları, kahvaltı takımları, çatal-bıçak takımları, servis setleri ve sofra aksesuarlarından oluşan ürün gruplarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

    Yüksek kalitede malzeme kullanımı ve desen çeşitliliğiyle dikkat çeken Pierre Cardin Home sofra koleksiyonunda yer alan Porselen Kahvaltı Takımı, güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenlerin kahvaltı sofralarına kaktüs desenleriyle renk katacak. Özellikle çeyiz hazırlığı yapanların, uzun yemek davetleri sevenlerin, kutlamalara önem verenlerin tercihi olabilecek kaliteli ve şık porselen yemek takımlarının yanı sıra pudra tonları, çiçek ve kelebek deseni etkisiyle Pierre Cardin Home sofralarda romantik bir hava estiriyor.
    Gold renklerin hâkim olduğu çatal-bıçak takımı, klasik sofralardan keyif alanların vazgeçilmez koleksiyonu olacak. Markanın sofra koleksiyonunda yer alan Pirinç aksesuarlar ise, şık sofraların tamamlayıcı parçaları niteliğinde. Günlük kullanıma uygun kalpli bambu standlı Porselen Servis Setleri, her anı keyifli kılacak görünümleriyle fuarda yerini alacak.
    Yepyeni desenleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekecek Pierre Cardin Home sofra takımları, eşsiz görünümlerini yıllar boyu koruyarak her daveti özel kılmak için gelişmiş teknoloji ve yüksek kaliteli ham madde kullanılarak üretiliyor. Pierre Cardin’in kalitesiyle farkını ortaya koyan ev tekstili ürünleri ve sofra koleksiyonlarına Linens mağazaları ve TAÇ Konsept mağazalarının yanı sıra linens. com. tr ve tac. com. tr adresinden ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.