DOLAR 32,553
EURO 34,8772
ALTIN 2430,398
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Piyalepaşa İstanbul’da yaşam başladı

    Piyalepaşa İstanbul’da yaşam başladı
    24.10.2021
    A+
    A-

    Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul’da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

    Beyoğlu’nun merkezinde 4 milyar TL’lik yatırımla yükselen Piyalepaşa İstanbul, satışa çıktığı günden itibaren yüzde 60 değer kazanırken, konutların yüzde 60’ı satıldı, inşaatın ise yüzde 50’si tamamlandı.Projenin tamamının 2020 yılında tamamlanması hedefleniyor.

    Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip olan Piyalepaşa İstanbul’da yaşam başladı. Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimlerle beraber yaklaşık olarak 220 dairede yaşam başlarken, yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

    Konutu, rezidans bloğu, oteli, ofisi ve Alışveriş Sokağı’yla İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul’da konutların ve rezidansların satışı, mağazaların ise kiralaması sürüyor. 760 konut, 190 rezidansın bulunduğu projede, konutların metrekare satış fiyatı 13 bin 500 lira rezidansların metrekare satış fiyatı ise 16 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi olması nedeniyle yüzde 1 KDV oranı ile avantaj sunan Piyalepaşa İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler şirket bünyesinde 36 aya kadar sıfır faiz, banka kredisi kullanmak isteyenler ise 60 aya kadar yüzde 0,98 faiz oranı ile ödeme planını tasarlayabiliyor. Projede ayrıca kişiye özel yüzlerce ödeme imkanı da sunuluyor.

    Polat “Türkiye’nin geleceğine ve sektörümüze olan inancımız tam”

    Piyalepaşa İstanbul projesinin basın toplantısı bugün Piyalepaşa Satış Ofisi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel Toplantıda konuşan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Gayrimenkul ülkemizde her zaman en karlı ve güvenli yatırım aracı olmuştur. Ekonomik ve siyasi alanda yaşanan dalgalanmalara rağmen Türkiye’nin geleceğine ve sektörümüze olan inancımız tamdır. Bu azim ve istekle de çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Bugün, içinde bulunduğumuz konjonktüre rağmen ilk etabı teslim etmenin ve Piyalepaşa İstanbul’da yaşamı başlatmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. İlk etapta yaklaşık 220 daireyi teslim ettik, 2019 yılı sonu itibarıyla da tüm konutların teslimini tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

    60 yılı aşkın geçmişi ve deneyimiyle inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri haline geldiklerini söyleyen Adnan Polat: “Bugün geldiğimiz noktada gayrimenkul sektöründe edindiğimiz bilgi birikimi ve oluşturduğumuz güvenle, bir adım daha atarak Polat Yönetim şirketimizi kurduk. Bu vesileyle gayrimenkulün proje geliştirme ve yatırım alanlarından sonra yönetim alanına da geçtik. Polat Yönetimle birlikte, bize güvenen müşterilerimize ve konut sakinlerimize daha iyi hizmet vermek için projelerimizin yönetim süreçlerini de biz üsteleniyoruz. Projelerimizde güvenlik, temizlik ve yönetim hizmetlerimizin yanı sıra dairelerini teslim aldıktan sonra kiraya vermek veya satışa sunmak isteyen konut sahipleri için 2. El Satış ve Kiralama Birimimiz de hizmet vermeye başladı. İnşaat sürecinden, konut satışı ve satış sonrasına kadar sunduğumuz hizmetlerle Polat müşterilerinin memnuniyetini sürdürülebilir kılmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

    Türkiye’nin mahalle ölçeğindeki ilk LEED GOLD Sertifikası Piyalepaşa İstanbul’un…

    Piyalepaşa İstanbul projesini tüm avantajlarına ek olarak yüzde 48 oranındaki yeşil alanıyla şehrin merkezinde doğaya karşı duyarlı bir yaşamın parçası olarak tasarladıklarını dile getiren Polat: “Grubumuz ve sektör açısından bir prestij projesi olan Piyalepaşa İstanbul ile bir ilki daha yaşıyoruz. Projemiz, Türkiye’nin mahalle ölçeğinde ilk ‘LEED Gold Plan Ön Sertifikası’alan proje oldu. Projemizin tasarım aşamasından yapım ve operasyon sürecine kadar her evresinde çevre dostu uygulamaları dikkate aldık ve bu kriterlere uyumlu olacak şekilde hayata geçirdik. Emeğimizin karşılığını da bu şekilde almak bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı” dedi.

    Şehrin kalbinde, ulaşım çok rahat

    Ulaşım açısından merkezi bir konumda yer alan Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor. İçerisinde ulaşım imkânı da bulunan proje D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da dikkat çekiyor.

    Proje içerisindeki Alışveriş Sokağı ise 550 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğinde. Yüzde 30 oranında kiralaması tamamlanan AVS’de 145 adet ulusal ve uluslararası marka bulunacak. Carrefour ve Cinemaximum gibi büyük markalarla anlaşmalar tamamlanırken, eczane, bakkal ve spor merkezinin önümüzdeki aylarda açılması planlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.