DOLAR 32,4651
EURO 34,8365
ALTIN 2423,665
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Plantronics ile hareket özgürlüğü kazanın

    Plantronics ile hareket özgürlüğü kazanın
    22.05.2018
    A+
    A-

    İş hayatında yapılan uzun süreli konuşmalar sizi masaya hapsedebiliyor. Plantronics bu probleme çözüm olarak geliştirdiği Voyager 5200 UC ile hareket özgürlüğünüzü kazanmanızı sağlıyor.  Gün içinde bilgisayar veya telefona bağlı olarak çalışanlar, Plantronics’in mobil kulaklığı ile ofiste çok daha rahat bir ortamda çalışma imkanı buluyor.

    İş hayatında bilgisayarlara entegre kablolu kulaklıklarla veya sabit telefonlarla masaya bağlananlar Plantronics Voyager 5200 UC ile özgürlüğünü yeniden kazanıyor. Gün içinde masa başında telefon trafiği ile boğuşanların ihtiyacına yönelik tasarlanan Voyager 5200 UC, gelişmiş ses teknolojisi ile iş hayatındaki asistanınız oluyor. Bluetooth özellikli cihazlara kolaylıkla bağlanabilen kulaklık, yanında gelen USB bluetooth adaptörü sayesinde bu özelliği olmayan laptop ve bilgisayarlarda da kolaylıkla kullanılabiliyor.

    Ofis ortamındaki gürültüyü izole eden WindSmart teknolojisine sahip Voyager 5200 UC, tasarımında da aerodinamik duruşunu gözler önüne seriyor. Voyager 5200 UC, WindSmart sistemi ve üzerindeki 4 farklı mikrofon sayesinde rüzgar gibi ses akışını olumsuz etkileyen faktörlere karşı standart kulaklıklardan 6 kat fazla koruma sağlıyor.

    7 saat konuşma süresi bulunan Voyager 5200 UC’nin şarj süresi de sadece 90 dakika. P2i nano kaplama sayesinde su geçirmeyen kulaklık hem bilgisayarınıza hem de telefonunuza aynı anda bağlanabiliyor.  Yankılanma probleminin önüne geçen mobil kulaklık Voyager 5200 UC ile görüşmelerinizde kablolardan kurtulurken, masa başındaki özgürlüğünüze merhaba diyebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.