DOLAR 32,5645
EURO 34,9416
ALTIN 2427,652
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Poğda Demircan mrp hotels İstanbul’a yeni yönetici ortak olarak atandı

    Poğda Demircan mrp hotels İstanbul’a yeni yönetici ortak olarak atandı
    10.12.2020
    A+
    A-

    Sektörün ileri gelen danışmanlık şirketi mrp hotels, Poğda Demircan’la birlikte uluslararası otel ve gayrimenkul dünyasında tecrübeli bir uzmanı bünyesine kattı.

    Uzmanlık alanı otel gelişimi olan, otel gayrimenkul sektöründe 15 yılı aşkın tecrübesi bulunan Poğda Demircan, mrp hotels İstanbul’a yeni Yönetici Ortak olarak katıldı.

    Müşterileri arasında Signa, Deka, Immobilien, Raiffeisen Capital Management, Loisium Hotels, the S+B Group ve B&B Hotels gibi saygın firmalar bulunan mrp hotels’de Demircan, Türkiye ve çevre ülkelerden sorumlu olacak.

     

    mrp hotels Genel Müdürü Patrick Adamle: “Poğda Demircan’ın katılımıyla, otel gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir danışmanlık firması olarak uluslararası pozisyonumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Sektörün en deneyimli uzmanlarından birini daha bünyemize kattığımız için mutluyuz” açıklamasında bulundu.

    2008 ile 2015 yılları arasında Hilton Worldwide bünyesinde Türkiye’den Sorumlu Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Demircan, daha sonra da üç yıl boyunca Marriott International bünyesinde Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. Sonrasında bağımsız olarak danışmanlık yapan Poğda Demircan, yatırımcılara otel gelişiminin her sürecinde destek verdi.

    Demircan’ın Makine Mühendisliği alanında lisans diploması, Finans alanında da MBA yüksek lisans diploması bulunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.