DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Point Bornova’da Ekim ayında eğlence bitmiyor!

    Point Bornova’da Ekim ayında eğlence bitmiyor!
    18.10.2017
    A+
    A-

    Point Bornova, her yaşa ve ilgi alanına hitap eden etkinliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Hünerli Eller, Elif’in düşleri ve Little Pony etkinliklerinin yanı sıra, ünlü şarkıcı Yaşar da Ekim ayında Point Bornova’da.

    İlklerin merkezi olan Point Bornova, birinden renkli ve eğlenceli etkinliklerine devam ediyor. Her yaşa hitap eden etkinliklerle İzmirlileri birçok yenilikle tanıştıran Point Bornova, Ekim ayında ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

    Hünerli eller yarışacak!

    Mutfağın pratik hallerinin konuşulacağı Hünerli Eller etkinliği, Elif Korkmazel’in sunumuyla 11 Ekim Çarşamba gerçekleşecek. Sebze pişirmenin püf noktaları, et pişirmenin kolaylıkları, ani misafirler için dakikalık tarifler ve hamur işlerinde lezzet sırlarının paylaşılacağı etkinlik tüm Point Bornova ziyaretçilerine ücretsiz olacak.

    Küçük yarışmalarla eğlenceli dakikalar sunacak olan etkinlikte elma soyma, tişört katlama, iğneyi ipliğe geçirme, yastık geçirme yarışmalarıyla hünerli eller birbiriyle yarışacak.

    Çocuklar için unutulmaz anlar!

    Sevilen çizgi film Elif’in Düşleri, ve Little Pony’ler Point Bornova’da çocukları hayal dünyasına davet ediyor. Point Bornova ziyaretçisi tüm çocuklar Elif’in Düşleri ve Little Pony ile birlikte unutulmaz deneyimler yaşayacak.

    12-13-14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Elif’in Düşleri etkinliğinde kahramanımız Elif, sebze ve meyve arkadaşlarıyla birlikte hayallerle dolu dünyasına çocukları davet ediyor.

    Little Pony etkinliği ise 20-29 Ekim arası boyunca her gün çocukları karşılayacak ve kahramanlarıyla serüvenler gerçekleştirecek. 18 Ekim’de saat: 19.00’da ise Little Pony film gösterimi gerçekleştirilecek. Film gösterimine ünlü blogger anneler Serap Oğuz Tan, Gülnihal Eren, Simay Özyiğit, Yüksel Ak katılım gösterecek.

    Çocuklar Vega ile sanatı tanıyacak

    Vega Çocuk Sanat atölyesinin etkinlikleriyle çocuklar içlerindeki yetenekleri keşfedecek. 7 Ekim Kahve Sergisi, 8 Ekim Drama Atölyesi, 14 Ekim Karma Sergisi, 15 Ekim Karikatür Atölyesi, 21 Ekim Keçe Sergisi, 22 Ekim Sulu Boya Atölyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Temalı Baskı Atölyesi’yle çocuklar içlerindeki sanatçıyı keşfedecekler.

    Yaşar en sevilen şarkılarını söyleyecek!

    Eğlencenin adresi Point Bornova, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü şarkıcı Yaşar’ı konuk edecek. Saat 17.00’de sahne alacak olan Yaşar, Divane, Masal gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra son sevilen parçalarını da İzmirliler’le birlikte söyleyecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.