DOLAR 32,5971
EURO 34,6798
ALTIN 2524,744
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polaris ödülleri ilk kez sahiplerini buldu

    Polaris ödülleri ilk kez sahiplerini buldu

    28-30 Mayıs tarihlerinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleşen 22. Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği Konferansı (European Association of Political Consultants) 34 ülkeden siyasi danışmanlar, kampanya yöneticileri, araştırmacılar, akademisyenler, halkla ilişkiler ve kamu işleri uzmanlarının katılımı ile gerçekleşti.

    En İyi Siyasi İletişim Kampanyaları Ödülleri Verildi
    22. Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği Konferansı (22nd Annual EAPC Conference) bu sene ilk kez düzenlenen Polaris Ödülleri’ne ev sahipliği yaptı. Global çapta tüm siyasi kampanyaların katılımına açık olan ve ABD, Arjantin, Meksika, Brezilya, Türkiye, Belçika ve İsveç’in de aralarında bulunduğu birçok ülkeden başvurular alan Polaris Ödülleri; tüm kategorilerdeki kazananların açıklandığı ödül töreni ile sahiplerini buldu. Polaris Ödülleri’ne katılan projeleri 24 kişilik uluslararası bir jüri değerlendirdi. Saha, bağış toplama, mobil, sosyal medya, radyo, TV ve dijital iletişim kampanyalarından en iyi mizah kullanımına kadar toplam 20 ana kategoride dünya çapında 39 ödül verildi.

    Mobil Kampanyalar kategorisinde Hustle ve DSPolitical bronz ödüle sahip oldu. Outdoor Kampanyalar kategorisinde Arter Reklam altın ödülü alırken Red Heart Strategies gümüş ödülün sahibi oldu. Craft Kategorisinde en iyi illüstrasyon kullanımı ile Beylikdüzü Belediyesi altın ve gümüş ödülleri aldı.
    Diğer kategorilerde verilen ödüller ise şöyle;

    1. En İyi Kreatif Data Kullanımı / Metrik / Analitik
    El Equipo (Gümüş)

    2. E-mail Kampanyaları
    Revolution Messaging (Altın)

    3. Saha Kampanyaları
    Stampede Consulting (Altın) Florida Gotv Stampede Consulting (Altın) Michigan Gop: Winning Michigan Arter Reklam (Bronz)

    4. Bağış Kampanyaları
    Revolution Messaging (Altın)

    5. Mobil Kampanyaları
    Hustle (Bronz) DSPolitical (Bronz)

    6. Outdoor Kampanyaları
    Arter Reklam (Altın) Red Head Strategies (Gümüş)

    7. PR Kampanyaları
    Red Head Strategies (Bronz)

    8. Basın Kampanyaları
    Arter Reklam (Gümüş)

    9. Kamu İşleri Kampanyaları
    Roldan Carreon y Asociados (Gümüş)

    10. Radyo Kampanyaları
    Narva (Bronz)

    11. Sosyal Medya Kampanyaları
    Element Strateji Yönetim ve Danışmanlık Ltd. (Bronz) Harris Media, LLC (Bronz) Association for Support of Women Candidates (Altın)

    12. TV Kampanyaları
    Tupy Company (Bronz)

    13. Kraft
    Beylikdüzü Belediyesi (Gümüş) Beylikdüzü Belediyesi (Altın)

    14. En İyi Mizah Kullanımı
    İdeia (Gümüş) Political.law (Gümüş)

    15. En İyi Negatif ve Kontrast Kullanımı
    De Vengoechea & Asdocistes (Gümüş) De Vengoechea & Asdocistes(Gümüş) El Equipo(Gümüş) Harris Media (Altın) Roldan Carreon y Asociados (Bronz) Roldan Carreon y Asociados (Altın) De Vengoechea & Asdociste( Silver) De Vengoechea & Asdociste (Bronz) Red Head Strategies (Bronz)

    16. En İyi Genel Kampanya
    El Equipo (Gümüş) Revolution Messaging (Altın) Arter Reklam (Bronz)

    17. En İyi Website
    Harris Media,LLC (Gümüş)

    18. En İyi Web Video
    KC Strategies (Altın) Roldan Carreon y Asociados (Bronz) Roldan Carreon y Asociados (Gümüş) Red Head Strategies (Gümüş)

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.