DOLAR 32,2943
EURO 34,8074
ALTIN 2392,319
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polarize güneş gözlüklerinin farkını Atasun Optik’te keşfedin

    Polarize güneş gözlüklerinin farkını Atasun Optik’te keşfedin
    27.02.2018
    A+
    A-

    Güneşin zararlı ışınlarını önleyen polarize güneş gözlükleri özellikle sürüş sırasında, doğa sporlarında ve karlı yüzeylerde oluşan parlamaları engelliyor. Atasun Optik’te kahverengi, yeşil, füme ve gri renk polarize cam alternatiflerine sahip tarzınıza uygun güneş gözlükleriyle hem gözünüzü ışık yansımalarından koruyup hem de şık bir tarza sahip olabilirsiniz.

    Dünya markalarının her tarza uygun güneş gözlüklerini bulabileceğiniz Atasun Optik’te yeni trend, polarize güneş gözlükleri. Polarize camlar yansımaları emebilen film tabakası sayesinde göze giren ışık miktarını azaltıyor. Parlamayı azaltan özelliğiyle kayak ve doğa sporlarıyla ilgilenenlerin çoğunlukla tercihi olan polarize camlı güneş gözlükleri, açık alanda ideal görüşü sağlıyor. Diğer camlara oranla yüzde 60-70 daha koyu olan kahverengi, yeşil, füme ve gri camlı polarize güneş gözlüklerini, Atasun Optik’te tarzınıza ve zevkinize uygun oversize, kedi gözü ve yuvarlak gibi modellerinden seçebilirsiniz.

    Güneş Gözlüğünüzün Polarize olup olmadığını nasıl anlarsınız?

    Bir güneş gözlüğünün polarize camlı olup olmadığını anlamak için cep telefonu yeterli. Telefonun ekranı açıkken, güneş gözlüğünü ekranın üzerine tutarak yavaşça yatay konumdan dikey konuma getirdiğinizde görüntü tamamen kararıyorsa veya renk değiştiriyorsa, güneş gözlüğünüz polarize camlı demektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.