DOLAR 32,7682
EURO 35,0901
ALTIN 2456,996
BIST 10471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polat Gayrimenkul yurt içi ve yurt dışı projelerine büyük talep

    Polat Gayrimenkul yurt içi ve yurt dışı projelerine büyük talep
    22.05.2024
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörünün öncü oyunculardan Polat Gayrimenkul, yurt içi ve yurt dışı projeleri ile müşterilerinin beğenisine sunduğu  satıştaki daire stoklarının yaklaşık %80’ini sattı.

    Türkiye’nin gayrimenkul sektörüne 65 yılı aşkın süredir değer katan markası Polat Gayrimenkul’ün  yurt içi ve yurt dışındaki projeleri yoğun ilgi görüyor. Polat Gayrimenkul’ün hali hazırda satışta olan, dördü İstanbul’da, ikisi ise Macaristan’ın Budapeşte kentinde bulunan  gayrimenkul projelerine hem türk hem de uluslararası alıcı ve yatırımcıların gösterdiği büyük ilgi neticesinde beklenenden çok daha hızlı tükenen  daire stoklarında  son %20 lik dilim  satışa sunulmuş durumda.

    Piyalepaşa’nın Yeni Yüzü: Piyalepaşa İstanbul

    Yurt içinde ve yurt dışında imza attığı her projenin temelinde, bulunduğu şehir, semt ve sakinlere değer katma ilkesini benimseyen Polat Gayrimenkul’ün İstanbul’daki en büyük projesi olan Piyalepaşa İstanbul aynı zamanda Türkiyenin özel sektör eli ile yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor. Şehrin kalbinin attığı Beyoğlunda konumlanan Piyalepaşa İstanbul  konut, ofis binaları, alışveriş sokağı, ve gastronomi alanlarıyla bütünlüklü bir yaşam merkezi sunuyor. Toplam 989 daire ve rezidans bölümünden oluşan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa İstanbul’un açıkhavada alışveriş keyfi yaşatan Polat Piyalepaşa Çarşı bölümünde, her damak tadına uygun restoranlar, sanat galerileri ve seçkin mağazalar yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul’da son  16 daire sahiplerini bekliyor.

    Piyalepaşa İstanbul’un ikinci etabı olan Piyalepaşa İstanbul Premium ise 73 m²’den 129 m²’ye kadar değişen, 1+1, 2+1 ve 3+1e dönüşebilecek çeşitli büyüklük ve tipte daireler ile farklı ihtiyaçlara yanıt veriyor. Toplam 4000 araçlık otoparkı, performans ve gösteri sanatları merkezi, oteli   ve çocuklara  özel oyun alanları ile yaşam kalitesini bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen , temeli bundan yalnızca 9 ay önce atılan Piyalepaşa İstanbul Premium’da yer alan 348 dairenin yarısından çoğu daha temel atılmadan rezerve edilip satıldı.

    Seçkin Semtlerin Dokusunu Yaşatan Projeler: Polat Akatlar ve Polat Levent Exclusive

    Polat Gayrimenkul, Türkiye ve dünyadaki tüm projelerini öncelikle bölgenin mimari dokusuna değer katacak şekilde tasarlar ve projelerini tasarım aşamasından başlayarak, inşaat ve hizmet süreçlerine kadar her aşamasını doğa dostu uygulamalarla planlar. Bu yaklaşımıyla Polat Gayrimenkul konut projeleri, sadece estetik tasarımlarıyla değil, aynı zamanda çevreye duyarlılığıyla da öne çıkar.

     

    Polat Akatlar, İstanbul’un kalbinde, İstanbul’un en nezih ve seçkin semti  Akatlar’da modern bir yaşam merkezi olarak yükseliyor. Geleneksel apartman kültürünü modern mimarisiyle birleştiren, Polat Akatlar’da 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleri ile toplam 112 daire bulunuyor. Havuzlu terası, ticari alanları, güvenliği, sosyal yaşam alanları, otoparkı ve depo bölümleri ile şehrin gürültüsünden uzak ama şehrin tam kalbinde bulunan Polat Akatlar’daki dairelerin büyük bir kısmı şimdiden sahiplerini bulmuş durumda.

    Polat Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan, residansta müstakil yaşam lüksü sunan Polat Levent Exclusive ise, İstanbulun merkezinde müstakil yaşam denilince ilk akla gelen ve villaları ile hemen her İstanbullunun hayranlığını kazanan Levent’te, semtin yaşam kültürüne uyum sağlıyor. Konutlar, home officeler ve ticari birimlerden oluşan yapısı ve benzersiz mimarisi ile dikkat çeken Polat Levent Exclusive’de şu anda 41 konut sahiplerini bekliyor.

    Macaristan’da İki Dev Proje

    Polat Gayrimenkul’ün ilk yurt dışı projesi olan Duna Pearl, 75 milyon Euro yatırım ile Macaristan’ın başkenti Budapeştede yer alıyor. Göz alıcı konseptiyle Tunanın İncisi olarak anılan Duna Pearl, Budapeşte’nin en işlek bölgelerinden birinde konumlanıyor. Yaklaşık 45 bin metrekarelik alanda konut, otel ve mağazalardan oluşan LEED sertifikalı Duna Pearlde yer alan toplam 193 dairenin %94’ü satılmış durumda.

    Budapeştenin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan City Pearl ise 250 bin metrekarelik bir alanda 300 milyon Euro yatırımla hayata geçiriliyor. Avrupanın kalbine yapılan değerli bir yatırım niteliğinde olan City Pearl projesi, yeşil alanları, yüksek tavanlı daireleri, restoranları, kafeleri, fitness ve oyun alanları ile şimdiden şehrin içinde yeni bir şehir olarak anılıyor.  Çok etaplı karma bir proje olarak hayata geçmekte olan City Pearl ‘ün satışa sunulan ilk iki bloğundaki yer alan konutların ise %60’ından fazlası şimdiden satıldı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.