DOLAR 32,3315
EURO 35,1042
ALTIN 2308,444
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polisan Holding, TEİD üyesi oldu

    Polisan Holding, TEİD üyesi oldu
    26.02.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına; boya, kimya, liman ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Polisan Holding de katıldı.

    Etik ve İtibar Derneği TEİD’in yeni üyesi; boya, kimya, liman ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye’nin öncü kuruluşlarından Polisan Holding oldu.

    Bitlis Ailesi’nin 1920’li yıllarda tekstille başlayan ticari faaliyetleri bugün; Yunanistan’dan Fas’a uzanan yatırımları, 7 şirketi ve 1200 çalışanı ile;  alanında lider iki dünya devi olan Dow Chemical ve Kansai Paint ile olan iş ortaklıklarının sağladığı sinerji ile devam ediyor.

    Polisan Holding; kimya, boya, gayrimenkul ve liman olmak üzere 4 ana kolda yarım asrı aşkın tecrübesi ile faaliyet gösteriyor ve 2012 yılından itibaren Borsa İstanbul’da işlem görüyor. Polisan Holding; boya sektöründe Polisan Kansai Boya, kimya sektöründe Polisan Kimya, Polisan Hellas, Polisan Maroc, Rohm&Haas, liman sektöründe Poliport Kimya ve gayrimenkul sektöründe Polisan Yapı firmaları ile faaliyet gösteriyor.

    Polisan Holding faaliyetleri arasında; Kimyevi maddeler üretimi ve satışı, Boya imalatı ve satışı, Yapı kimyasalları üretimi ve satışı, Liman, depolama ve antrepo hizmetleri, Yapı, inşaat imalatı, alımı satımı, ithalatı, dahili ticareti, Plastik ürünler; meşrubat, su, yiyecek ve içecek kapları, sentetik fiber gibi geniş kullanım alanı olan Polietilen Tereftalat (PET) granül ve şişe preform üretimi, vb. hizmetler yer alıyor.

    Holding; topluma ve çevreye katkıda bulunmayı önemsiyor;  insana, doğal hayata, eğitime ve sanata katma değer yaratacak projelere destek veriyor.

    Polisan Holding; Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin imzacısı olarak; dürüstlük, şeffaflık, hesap verilebilirlik, güvenilirlik ve takım çalışması kurumsal yönetim temel ilkeleri ile operasyonlarını yürütüyor.

    İş etiği ilke ve değerlerinin şirketlerin tüm idari ve ticari fonksiyonları tarafından benimsenmesi ve bir iş yapma biçimi haline gelmesi hedefiyle 2010 yılında kurulan Etik ve İtibar Derneği TEİD, bugün GSMH’nın yüzde 15’ini oluşturan ve 250 binin üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen kurum ve kuruluşlardan oluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.