DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polisan Kansai Boya Türkiye’nin AR-GE yıldızları arasında yerini aldı

    Polisan Kansai Boya Türkiye’nin AR-GE yıldızları arasında yerini aldı
    27.10.2020
    A+
    A-

    Esnek ve çevik bir marka vizyonu çerçevesinde, global bakış açısıyla inovasyon kültürünü odağına yerleştiren Polisan Kansai Boya, Turkishtime tarafından hazırlanan “AR-GE 250, Türkiye’nin En Çok AR-GE harcaması yapan şirketleri” araştırmasına göre 2019 yılının en başarılı şirketlerinden biri oldu.

    Kimya, liman işletmeleri, gayrimenkul ve boya olmak üzere 4 farklı alanda faaliyet gösteren Polisan Holding’in Polisan Kansai Boya Şirketi, Turkishtime Dergisi tarafından hazırlanan “AR-GE 250, Türkiye’nin En Çok AR-GE harcaması yapan şirketleri” listesinde yer aldı. Yarım asırlık tecrübesiyle Türk toplumunun ve ekonomisinin gelişiminde büyük bir paya sahip olan Polisan Holding’in geleceğe renk veren markası Polisan Kansai Boya, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik bilincini AR-GE çalışmalarının merkezine koyuyor.

    Ana hedefi çevreye saygılı, tüketici konforunu ön plana koyan, kaliteli ve standartlara uygun ürünler üretmek olan Polisan Kansai Boya’nın AR-GE çalışmaları, dijitalleşme kapsamında formülasyön optimizasyonlarına odaklanıyor. Üniversite – Sanayi iş birliğine inanan AR-GE merkezi, bu yıl devam eden 2 adet TÜBİTAK projesine ek olarak 4 yeni AR-GE projesi için TÜBİTAK’a başvuruda bulundu. Dekoratif grupta 3, mobilya ve sanayi grubunda 2 adet yeni ürün çalışmasını tamamlayan Polisan Kansai Boya, ihracatı artırma hedefi paralelinde, dış pazarlarda ülkelerin alışkanlıklarına uygun ürün çalışmaları başlattı. Israil ve Irak pazarı için geliştirdiği 7 adet yeni iç ve dış cephe boyası ile birlikte toplam 12 ürünü tüketicilerin beğenisine sundu. 2008 yılında dünyaya “Home Cosmetics” kavramını tanıtan şirket, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 10002 ve ISO 50001 sertifikalarına sahip olması dolayısıyla dünya standartlarında üretim yapıyor. Türkiye pazarında, en yaygın satış kanalına sahip olan, en iyi kalite ve hizmet anlayışıyla hareket eden Polisan Kansai Boya, boyanın sadece renkten ibaret olmadığı ilkesiyle AR-GE çalışmalarına devam ediyor.

    Vizyoner yönetim takımı, kalifiye iş gücü, sadık müşteri portföyü, kalite belgeleriyle onaylanmış is süreçleri ve alanlarında lider dünya devi iş ortaklarıyla Polisan Kansai Boya, “Geleceğin Polisan’ı” vizyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.