DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polisan Kansai Boya’nın “Her Ses Bir Nefes” sosyal sorumluluk projesi

    Polisan Kansai Boya’nın “Her Ses Bir Nefes” sosyal sorumluluk projesi
    21.11.2018
    A+
    A-

    Kadına yönelik şiddete ve sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Polisan Kansai Boya’nın katkılarıyla hayata geçirilen “Her Ses Bir Nefes” sosyal sorumluluk projesi, karma fotoğraf sergisiyle 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü’ne destek veriyor. Ümraniye’deki Canpark AVM’de 16 Kasım’da açılan sergi, 16 Aralık’a kadar sürecek.

     

    Kadın sorunlarına dikkat çekmek, şiddetin olmadığı, sevgi ve şefkatle kurulu bir dünya için Polisan Kansai Boya’nın katkılarıyla düzenlenen “Her Ses Bir Nefes” sosyal sorumluluk projesi 6 yıldır gerçekleştiriliyor.

    Tasarımı ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre’nin yürüttüğü projeye, müzik, sinema, medya ve sanat camiasından ünlü kadın ve erkekler kamera karşısına geçerek destek veriyor. Ünlü isimlerin fotoğrafları Hakan Yüksel, Serhat Hayri ve Tayfun Çetinkaya tarafından çekildi.

    Ümraniye’deki Canpark AVM’de 16 Kasım’da başlayan sergide, “Her Ses Bir Nefes”te 2012 – 2018 yılları arasında çekilen fotoğraflar birlikte ilk kez sergileniyor. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü’nden önce açılan sergi, 16 Aralık tarihine kadar 10.00-22.00 saatleri arasında görülebilecek.

    Polisan Kansai Boya, bugüne kadar proje kapsamında Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’nın Dayanışma Merkezi Ofisi, Kadın Sığınakları, Genç Kız Sığınma Evi Derneği Danışma Merkezi ve Genç Kız Sığınakları’nın kapasite geliştirilmesi ve güçlendirilmesine katkı sağladı. Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi (TEKSEM) oyuncuları ‘Komşuluk Bizde Kalsın’ tiyatro oyununu sahneledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.